Metal Heart Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Cavaleru s-a sucit pe ultima suta de metri, as usual Tu de ce n-ai vrut sa vii cu noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) eu plecasem de vineri stii ca nu prea stau eu prin buc )) weekendul asta daca va mai hotarati la vreo plimbare dati un tel.. e mai sigur )) Editat Octombrie 29, 2013 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 29, 2013 Autor Share Postat Octombrie 29, 2013 Oricum, mare lucru anul asta, am reusit sa ma plimb si cu Metalu' si cu Costi, in afara de turele de rond Maior Coravu facute anul trecut! Ah, si am mers cu R1 2007 a lui Costi, marfa motocicleta, culmea e ca e mai larga decat a mea, poti sa faci touring pe ea! Interesant model, nu-mi pare rau ca nu mi-am luat din asta ca si a mea e misto dar clar e un model de luat in seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Următoare două Weekenduri le am programate cu treburi gospodăreşti, aşa că zic PAS primăriilor. Dacă o să mai fie vreme frumoasă, mă mai fatai prin oraş pe aici. Vedem noiembrie cum se anunţă, poate mai prindem un we frumos, aşa, de.o tură prin judeţele învecinate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Eu am dat azi o tura pe la Agigea si m-am delectat cu un chefal la o pescarie. Aproximativ 550 km... season is not over yet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Tot acolo am mancat cand am fost la prima tura cu mototorul la Ruse, foarte buna mancarea, oameni prietenosi etc, bun traseul de o ieseala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Ai grija ca la trecerea cu bacul la Calarasi, vamesii sunt plini de zel - verifica nr de inmatriculare, taloane, sa corespunda numele, alea alea... Ai vrut sa-ti razi de o "incepatoare naiva" sau ai visat cai verzi pe pereti cu vamesi la bac ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 dupa bac imediat in dreapta e vama .. probabil la aia se referea .. read between the lines da cu costi si eu m-am plimbat anul asta ..cu metalu si cavalerul nu am apucat ... inca .. hai mai claudiule ca o zi de plimbare merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 30, 2013 Autor Share Postat Octombrie 30, 2013 Ai vrut sa-ti razi de o "incepatoare naiva" sau ai visat cai verzi pe pereti cu vamesi la bac ?! Cand cobori la bulgari de pe bac treci prin vama, unde un vames zelos l-a intors inapoi pe unul din noi care nu avea talon, deci nu e pentru speriat naivi, se intampla. dupa bac imediat in dreapta e vama .. probabil la aia se referea .. read between the lines da cu costi si eu m-am plimbat anul asta ..cu metalu si cavalerul nu am apucat ... inca .. hai mai claudiule ca o zi de plimbare merge Bueii, eu am bagat mobra, gata plimbarile pe anul asta, ne vedem prin carciumi la iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 pai n-ai mai fost 1data sa o scoti de la iernat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Ma gandeam ca as putea marti sa-mi iau o zi libera si sa bag niste kilometri daca-i frumos afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 30, 2013 Autor Share Postat Octombrie 30, 2013 pai n-ai mai fost 1data sa o scoti de la iernat? Ba da,dar gata cu labilitatea psihica! Si daca mergeti pot oricum sa vin sa va fugaresc cu masina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 perfect hai cu masina ca eu nu vreau sa-mi iau pasagera ca nu sta cuminte .. ti-o pasez tie in masina bai nenea metalu .. nu vorbi de concediu ca nu mai am nici-o zi ... faci si tu mai multa treaba in timpul saptamanii si iesi si tu o zi la plimbare .. il corupem si pe cavaleru daca e sau vrei sa vorbesc eu cu sefa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Cand cobori la bulgari de pe bac treci prin vama, unde un vames zelos l-a intors inapoi pe unul din noi care nu avea talon, deci nu e pentru speriat naivi, se intampla. Ok, am inteles ce-a vrut sa zica dar, cand cobori de pe bac esti in ROMANIA bine merci ( si poti sa mergi spre Constanta prin Ostrov), trecerea de frontiera e la vreo 300 m dupa ! asta pt. cei care n-au mai fost acolo si poate vor dori. Ma gandeam ca as putea marti sa-mi iau o zi libera si sa bag niste kilometri daca-i frumos afara Daca poti, da-mi un mesaj pe p.m. , poate te insotesc marti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 30, 2013 Autor Share Postat Octombrie 30, 2013 perfect hai cu masina ca eu nu vreau sa-mi iau pasagera ca nu sta cuminte .. ti-o pasez tie in masina bai nenea metalu .. nu vorbi de concediu ca nu mai am nici-o zi ... faci si tu mai multa treaba in timpul saptamanii si iesi si tu o zi la plimbare .. il corupem si pe cavaleru daca e sau vrei sa vorbesc eu cu sefa? Roxineto, daca chiar vrei sa te plimbi stii ca nu trebuie sa te bazezi pe rondisti! Mai bine fa tu un topic de plimbare, pune si poza aia machiata full-option de dimineta, vreau sa vad record de mobre stranse la o plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 du-te bai d-aci stii ca merg singura la plimbare, nu stau eu sa fac topic pt plimbari )) ..doar ca mi-era dor de mocutele voastre si o plimbare asa scurta merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 (editat) Ne auzim luni seara Vedem ce se leaga pana atunci. Editat Octombrie 30, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 (editat) Daca mergeti marti poate vine si eu. Pentru weekend probabil ca vor aparea topicuri... Editat Octombrie 30, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate