Rezerto Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Salutari.Am si eu un aprilia rs 50 cu kit de 80 si vreau sa va pun si eu 2 intrebari.1)evacuarea este completa de la gianeli si nu stiu de ce scoate ulei pe toba. este normal sa scoata ulei pe toba, adica daca o accelerez si tin mana paralel cu evacuarea sufla ulei, se poate vedea si pe teava ca este plina de ulei. 2)este nromal sa scoata fum in continuu, adica atat timp cat merg cu ea motoru-l scoate gum alb, mult fum si vreau sa va intreb daca este normal.Cu stima si respect Viorel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Ai urmarit nivelul de ulei, e posibil sa-ti manance si astfel se explica fumul alb (initial s-au construit in 2T, banuiesc ca a ta este in 4T). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 E 2T sau 4T? Daca e 2T atunci poate e o problema de amestec. In nici un caz insa nu trebuie sa-ti dea ulei pe toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rezerto Postat Octombrie 27, 2013 Autor Share Postat Octombrie 27, 2013 poi fiind aprilia de 50 este in 2 timpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Ai urmarit nivelul de ulei, e posibil sa-ti manance si astfel se explica fumul alb (initial s-au construit in 2T, banuiesc ca a ta este in 4T). Aduni posturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Salutare, ca posesor de fratior mai mare ( rs 125) stiu despre ce vorbesti. E normal sa scoata fum alb incontinuu, e 2t, amestec benzina-ulei. Acum depinde si ce ulei ai bagat in ea. Ii faci tu amestecul sau ii bagi in rezervorul de ulei de sub sa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 bai, daca nici macar nu stiti nimic despre motor de ce dati sfaturi? sa va aflati in treaba? ma refer la desteptii aia cu 4t ai lor... rs 50 e 2t. da, scoate si fum si ulei pe toba! cand n-o sa scoata sa-ti faci griji! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 bai, daca nici macar nu stiti nimic despre motor de ce dati sfaturi? sa va aflati in treaba? ma refer la desteptii aia cu 4t ai lor... rs 50 e 2t. da, scoate si fum si ulei pe toba! cand n-o sa scoata sa-ti faci griji! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Am si eu o problema ... Motoreta mea ... are o scurgere ... Acum pun benzina ... acum dispare ... e normal ? Frate .. e 2t ... e perfect normal ce se intampla. Pune Motul 710 ... si stai linistit. Incearca cu 2 prieteni ... pe loc .. sa o ridici pe roata spate ... Sa vezi ca strangi ceva ulei .. E perfect normal. A .. si motocicleta ta se numeste RS 50 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 incearca sa pui motul scooter expert , ala stiam ca nu prea da fum fata de celelalte uleiuri pentru amestec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 De dat fum .. toate dau. Acum depinde cum e reglata pompa de ulei .. daca pune ulei in rezervorul de benzina ... Daca stie unde e rezervorul de benzina ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arshan Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 eu am o honda de 80 2t asa am patit si eu pana nu am schimbat semeringurile de la carter si cutie nu am rezolvat nimic acum scoate putin fum zici ca este 4t si fara picatura de ulei pe esapament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 eu am o honda de 80 2t asa am patit si eu pana nu am schimbat semeringurile de la carter si cutie nu am rezolvat nimic acum scoate putin fum zici ca este 4t si fara picatura de ulei pe esapament Ai stricat tot farmecul motorului 2T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodoneatza Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 zilele trecute mi`am pus la punct si eu rs-ul (set, ambielaj, pompa ulei, ulei si carburator) si m`am confruntat cu aceeasi prblema...fum la greu...trebuie sa umblii la pompa de ulei sa verifici cat ulei iti trage din rezervor (de sub sa) si apoi la carburator sa ii faci reglajul amestecului in mod normal, uleiul il trage doar cand accelerezi...cand sta pe liber nu trebuie sa suga iti recomand inlocuirea furtunelor cu unele transparente ca sa poti observa debitul spor la treaba, si nu iti baga nasul daca nu te pricepi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 la relanti nu-i trebuie ungere, nu? ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 spor la treaba, si nu iti baga nasul daca nu te pricepi epic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Normal ca nu,doar cade(relantiul) in baia de ulei.))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 eu am o honda de 80 2t asa am patit si eu pana nu am schimbat semeringurile de la carter si cutie nu am rezolvat nimic acum scoate putin fum zici ca este 4t si fara picatura de ulei pe esapament Las .. ca se umple plamantulesapamentului iar cuulei .. si il da afara ... Cat de simeringuri ... nu peste mult timp ... O sa lucreze la cotele standard ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 mai e posibilitatea ca toba sa fie plina de ulei nears,si la temperatura mare sa il arda si sa scoata fum. deci trebuie curatata toba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geczi Adrian Postat Martie 28, 2019 Share Postat Martie 28, 2019 Am o intrebare.am probleme cu un Aprilia rs 50.cand l-am cumparat am observat ca nu avea ulei suficient in cutia de viteze si ambreiaj,am scurs uleiul ce era in el.Am pus circa 750 ml de ulei in cutie,iar de atunci am probleme cu el incontinuu,adica:scoate fum gri foarte mult si imi scuipa inconrtinuu ulei pe toba in cantitati destul de mari.L-am dus la un asa zis 'mecanic" iar acesta mi-a spus ca e de vina simeringul de la ambreiaj.Ok.L-am inlocuit cu altul,cel putin asa mi-a spus el.iar acum aceeasi situatie....va rog ma poate ajuta cineva cu ceva raspunsuri care poate fii cauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Lucian 1999 Postat August 19, 2019 Share Postat August 19, 2019 Ma ajuta si pe mine cineva ?? Nu gasesc bușonul la ulei la Aprilia rx !!!! Motor cu kit de 80 cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate