radu85 Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Necesita restaurare, posibilate adaptare pe M72/Ural sau Zundapp 350 Eur Tel 0722794901 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Buna ziua. Atasul pe care dumnevoastra il vindeti nu este atas de BMW/EMW. Este atas de M72, seria a II, model care incepe sa se fabrice incepand cu a doua decada a anului 1943, fiind folosit pe M72 pana in anii 50'. Din pacate, valoarea atasului scade ca urmare a interventiei pe cadrul de atas, acesta fiind modificat, precum si faptului ca aripa de atas este inlocuita, nefiind cea originala. In cazul in care il vindeti pe bucati, m-ar interesa roata (este roata de M72 militar). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Necesita restaurare, posibilate adaptare pe M72/Ural sau Zundapp 350 Eur Tel 0722794901 IMG_4045.JPG IMG_4046.JPG IMG_4047.JPG La roata ma abonez si eu daca va fi de vinzare,sau butucul eventual.. ca spitele si cercul sigur au probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu85 Postat Noiembrie 4, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2013 Ok, stiti mai bine, eu nu m-am documentat suficient. Personal l-am desfacut de pe un Zundapp K 500 model 1941 acum ceva ani. Legat de modificare nu sunt foarte sigur. Nu il am in Bucuresti si nu se justifica sa bat drumul pentru roata, asa ca se vinde cu totul. Daca nu vrea nimeni sa-l cumpere intr-un final o sa-l dau la fiare vechi si cu asta basta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Nu o sa l dai la REMAT, o sa se vanda... insa la banii pe care ii face! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Am tot auzit dastea si se ridica parul pe mine, niste extreme, 500 euro sau remat, 400 euro sau fiare vechi...adica na.Este un atas totusi si in nici un caz nu merita topit.La pretul corect sigur o sa se dea. Eu zic ca cine este interesat, mai bine sa faca niste propuneri bune pentru ambele parti si gata . Si Zundapul ce cai a apucat? ..asta asa ca dialog si socializare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu85 Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Zundapp-ul a ajuns pe mana unui colectionar din Bucuresti, care probabil va iesi cu el pe strazi in primavara. Nu o sa l dai la REMAT, o sa se vanda... insa la banii pe care ii face! Pretul este de corect! Tu stii foarte bine treaba asta. Este un pret de bun simt, dar care nu lasa loc de "afaceri" in continuare Mi-ar placea sa-l vad restaurat si pus pe motocicleta de cine-l cumpara, nu dat mai departe...Prefer sa-l tin, sau in ultima solutie sa-l dau la fiare, decat sa se bijnitareasca de cateva ori sa ajunga la un pret nejustificat la cineva pasionat care vrea sa-l foloseasca. Editat Noiembrie 6, 2013 de radu85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 De curiozitate, daca nu ati fi dvs., saracul pasionat la ce pret nejustificat ar ajunge sa-l cumpere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Este un pret de bun simt, dar care nu lasa loc de "afaceri" in continuare Mi-ar placea sa-l vad restaurat si pus pe motocicleta de cine-l cumpara, nu dat mai departe...Prefer sa-l tin, sau in ultima solutie sa-l dau la fiare, decat sa se bijnitareasca de cateva ori sa ajunga la un pret nejustificat la cineva pasionat care vrea sa-l foloseasca. Sincer, eu nu pricep sintagma cu pretul de bun simt dar care nu lasa loc de afaceri. Sa inteleg prin asta ca pretul este fix si nu doriti sa-l negociati, nu-i asa? Eu nu ascund ca ma intereseaza barca atasalui si roata. Daca tabla barcii este in stare buna, pot spune ca la mine o sa fie restaurata si ramane la mine. Cadrul asta o asteapta. Daca, bineinteles, sunteti dispus sa mai negociati pretul. ps. La ce distanta de Bucuresti se afla atasul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) pretul e foarte ok!..mai ales ca are si nuci , baterii cu acid, si preşuri... Pe Italia , sau pe Spania merge la 700 de euro, leger... un carcotaş ar putea comenta asupra valorii patrimoniale , pentru ca nu se disting in poze urmele de muschi crescute in ultimele decenii , si găinaţul generatiilor de gaini care au cuibarit întrînsul... Editat Noiembrie 6, 2013 de ubord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu85 Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 (editat) pretul e foarte ok!..mai ales ca are si nuci , baterii cu acid, si preşuri... Pe Italia , sau pe Spania merge la 700 de euro, leger... un carcotaş ar putea comenta asupra valorii patrimoniale , pentru ca nu se disting in poze urmele de muschi crescute in ultimele decenii , si găinaţul generatiilor de gaini care au cuibarit întrînsul... Le primesti pe toate in pretul atasului, ca sa fii multumit! Am sapat 2 randuri de cazma si l-am scos din pamant sa ti-l dau tie, cu un pret special. Editat Noiembrie 7, 2013 de radu85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Raduleeeeee, vezi ca eu mai ma numesc dupa bunicu, REMAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 l-am scos din pamant sa ti-l dau tie, cu un pret special. Pret special obtii si la remat!Cat are,100kg?Cu 0,75 lei/kg iti iei ceva pe el!Da' poate te scoti cu bateriile,ca e mai bine platit pb.-ul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu85 Postat Noiembrie 12, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2013 Pret special obtii si la remat!Cat are,100kg?Cu 0,75 lei/kg iti iei ceva pe el!Da' poate te scoti cu bateriile,ca e mai bine platit pb.-ul.. Fii tu sanatos, ca s-a vandut! Cu 1250 de lei, la REMAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Eu am dat telefon si SMS, nu mi s-a răspuns. Nici la ultimul PM. Dacă s-a dus la Remat, asta e. RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 "Cu 1250 de lei, la REMAT " ) ce gluma buna. vezi ca ai pus un 0 in plus si ai si rotunjit la "suma primita de la remat " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 "Cu 1250 de lei, la REMAT " ) ce gluma buna. vezi ca ai pus un 0 in plus si ai si rotunjit la "suma primita de la remat " nu te grabi cu critica . . . poate asa-l cheama pe client : dl. REMAT, un cumparator foarte larg la mana,dupa cum se vede . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Fii tu sanatos, ca s-a vandut! Cu 1250 de lei, la REMAT. O fi fost de haur domnu'! Las' ca-i bine ca ajunge tigaie chinezeasca,decat sa bjnitareasca careva cu el si sa te fraiereasca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Raduleeeeee, vezi ca eu mai ma numesc dupa bunicu, REMAT. Dupa cum Remat este alt nume ( dupa bunic ) a Dl Pedros, atasul se pare a ajuns pe maini bune si nu la remat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Stie cineva ce cantitate si ce tip de ulei se pune in telescoape la acest model de motocicleta? Caut sei de scaun si gumele de la suportii de picior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 (editat) Stie cineva ce cantitate si ce tip de ulei se pune in telescoape la acest model de motocicleta? Caut sei de scaun si gumele de la suportii de picior Federung vorn: Teleskopgabel metallverkleidet Federweg: 90mm mit Öldämpfung Füllmenge: 0,150 Liter pro Holm 10er/15er Gabeloel Federung hinten: Teleskopfederung Federweg: 80mm mit Öldämpfung Füllmenge: 0,06 Liter pro Seite 5er/10er Gabeloel Editat Ianuarie 23, 2014 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Federung vorn: Teleskopgabel metallverkleidet Federweg: 90mm mit Öldämpfung Füllmenge: 0,150 Liter pro Holm 10er/15er Gabeloel Federung hinten: Teleskopfederung Federweg: 80mm mit Öldämpfung Füllmenge: 0,06 Liter pro Seite 5er/10er Gabeloel Mersi tare mult pentru informatie, pe cand vin la Lugoj sper sa ne putem vedea ca am de dat o bere mare, care cred ca s-a facut butoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate