Andrei/KLX Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Mi-am luat liber de la servici ca sa ajung in acest loc minunat: Jud. PRAHOVA, Sat. MELICESTI la Crucea Domnitorului. Si uitati ce am gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 foarte frumos! inclusiv mobra! ce model e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Superb! Multumesc de postare. Genul de locuri emblematice pentru Romania, ale caror fotografii sa le arati altora cand povestesti despre tara ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Mi-am luat liber de la servici ca sa ajung in acest loc minunat: Jud. PRAHOVA, Sat. MELICESTI la Crucea Domnitorului. Si uitati ce am gasit! ai cateva la activ (plimbari)bravos si la mai multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Care domnitor? Teava aia pusa acolo e de doi bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei/KLX Postat Octombrie 30, 2013 Autor Share Postat Octombrie 30, 2013 Crucea este inaltata in urma vizitei din 1866 a proaspatului domnitor Carol I, care isi cauta un loc pt. resedinta sa de vara. Legenda spune ca lui Carol I i-au placut locurile, insa in urma unui accident, calul regal si-a rupt un picior, (daca era motocicleta facea pana) iar domnitorul a considerat aceasta drept semn rau si a decis sa mai caute si alte locuri, oprindu-se pana la urma la paraul Peles din Sinaia... Crucea s-a darimat dupa cutremurul din 1977 insa oamenii au repus-o la vechiul ei loc. Are inscriptii cu caractere latine si chiar chirilice, insa nu se mai pot descifra in totalitate. Motocicleta este un/o Kawasaki KLX 250, capra mea verde, care ma duce peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Mai este crucea de la Breaza, spre exemplu. Sunt multe locuri frumoase in Prahova. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unick Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 unde e crucea la breaza mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack84 Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 daca vrei sa ajungi la cruce in breaza anunta-ma si te duc pana acolo,bestial peisaju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 bravo.. e de notat ptr la anu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate