enduristull Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Salutare tuturor,as dori sa achizitionez o aprilia rs 50 din 2007 dar exista 2 probleme : setul este defect si distanta este cam mare si nu cunosc pe nimeni care sa ma ajute asa ca rog pe cineva daca poate sa-mi spuna cam cat ar costa reparatia setului si cam cat m-ar costa drumul pana acolo daca as ruga pe cineva cu o dubita,sau poate cineva de aici are drum de acolo inspre bucuresti,sau macar craiova,pitesti,ploiesti ...ceva mai aproape:D Aceasta este motoreta : http://mercador.ro/oferta/aprilia-rs-50-2007-ID16r3B.html Multumesc anticipat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Cu transportul te pot ajuta eu, problema e ca si de mine e destul de departe(182km) ca sa merg doar sa o vad si sa-ti dau de stire... Daca crezi ca-ti pot fi de folos in vreun fel da-mi de stire si te ajut cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iFeel Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Salutare tuturor,as dori sa achizitionez o aprilia rs 50 din 2007 dar exista 2 probleme : setul este defect si distanta este cam mare si nu cunosc pe nimeni care sa ma ajute asa ca rog pe cineva daca poate sa-mi spuna cam cat ar costa reparatia setului si cam cat m-ar costa drumul pana acolo daca as ruga pe cineva cu o dubita,sau poate cineva de aici are drum de acolo inspre bucuresti,sau macar craiova,pitesti,ploiesti ...ceva mai aproape:D Aceasta este motoreta : http://mercador.ro/oferta/aprilia-rs-50-2007-ID16r3B.html Multumesc anticipat !!! Stiu,nu are legatura cu ce doresti tu dar... Vad ca ai deja un KTM 450 EXC,la ce ti-ar folosi o trotineta de 49cm3?Mai ales ca are setul dus,din cate observ nu are vopseaua originala si ce sti ce hibe ar putea sa aiba pe langa cele mentionate. Daca o vrei pentru mers in stanga,dreapta prin oras de ce nu ai lua ceva de 125? Acum ce sa zic..spor la shopping Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 ce sti ce hibe ar putea sa aiba La asta ma gandesc si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tralfast Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Depinde ce set vrei sa bagi , pret între 300 lei si 2000 lei, dacă vrei tuning etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Salutare tuturor,as dori sa achizitionez o aprilia rs 50 din 2007 dar exista 2 probleme : setul este defect si distanta este cam mare si nu cunosc pe nimeni care sa ma ajute asa ca rog pe cineva daca poate sa-mi spuna cam cat ar costa reparatia setului si cam cat m-ar costa drumul pana acolo daca as ruga pe cineva cu o dubita,sau poate cineva de aici are drum de acolo inspre bucuresti,sau macar craiova,pitesti,ploiesti ...ceva mai aproape:D Aceasta este motoreta : http://mercador.ro/oferta/aprilia-rs-50-2007-ID16r3B.html Multumesc anticipat !!! E o ruina de motocicleta. Renunta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 (editat) nu inteleg cum poate fi cineva atit de naiv cit sa creada ca pt o investitie de 300 lei vinzatorul e dispus sa nu o repare si sa piarda cu siguranta cei 300 lei din pretul de vinzare plus faptul ca isi limiteaza f mult numarul potentialilor cumparatori.. ba mai mult, pot sa pun pariu ca nu are nici acte Editat Noiembrie 7, 2013 de XorX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate