geopantera Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 salutare tuturor stiti cumva daca se potriveste Carenajul de la o honda cbr 600 rr 2005 la una de 2004 ca din poze ar arata cam la fel?si acum vin si cu o problema,saptamana asta mi.am montat semnalizari spate,fata si in oglinzi cu led si nu.mi mai licaresc,raman aprinse incontinu.daca este sa desfac o semnalizare si sa pun una cu bec normal merg toate normal ,cand il dau jos pe cel normal si il pun pe cel cu led imi merge pana cand opresc din intrerupator semnalizarea dupa iar raman blocate.eu am zis ca este releul de semnalizare si m.am uitat in carte dar nu am gasit un de ar putea fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Ai 2 solutii: 1 montezi o rezistenta in serie de 10-20 w. 2. Cumperi releu de semnalizare facut pentru leduri. Problema ta e data de consumul foarte Mic al ledurilor iar releul de semnalizare actual vede bec ars. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Ai 2 solutii: 1 montezi o rezistenta in serie de 10-20 w. 2. Cumperi releu de semnalizare facut pentru leduri. Problema ta e data de consumul foarte Mic al ledurilor iar releul de semnalizare actual vede bec ars. Punctul 1si 2 Corect!Partea cu releul de semnalizare "vede" becul ars....gresit. Nu este atat de destept un releu de semnalizare moto.Pur si simplu nu are consumul necesar sa basculeze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 punctul 1 gresit... rezistenta se pune in paralel nu in serie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 salutare tuturor stiti cumva daca se potriveste Carenajul de la o honda cbr 600 rr 2005 la una de 2004 ca din poze ar arata cam la fel? Carenele mari laterale si masca de rezervor se potrivesc, restul elementelor sunt diferite. Pentru semnale, cel mai simplu e sa schimbi releul cu unul pentru semnalizare cu leduri, cum ti s-a zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geopantera Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2013 astazi am cumparat releul si problema este ca nu.l gasesc pe cel original.m.am uitat pe net si la unele sunt langa faruri la unele sunt sub sa si la unele sunt in partea stanga langa coarne.banuiesc ca depinde de anul de fabricatie.stiti cumva la modelul meu 2004 unde se gaseste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 (editat) Undeva pe stanga, probabil langa faruri sau langa airbox: Numarul 9 sunt trei relee, unul dintre ele e cel de semnalizare, nu stiu exact care. Conform manualului, situatia e putin mai complicata, pentru ca nu precizeaza unde anume ar fi releul de semnalizare: Editat Noiembrie 14, 2013 de ottoMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate