sprike Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 (editat) In cautare de noi apartii pentru anul 2014 am dat peste acest model yamaha 350 yzf freeride- poate sa fie un fake dar daca ar deveni realitate ar fi ceva special- http://www.youtube.com/watch?v=P1q27G_YN9g Un alt model care mi-a atras atentia este TT_R230 - http://www.yamahamotorsports.com/sport/products/modelhome/414/0/home.aspx Editat Noiembrie 13, 2013 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Decembrie 3, 2013 Share Postat Decembrie 3, 2013 NU cred ca or sa intre in productie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 photoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 YZ350 e un fake ordinar! sunt multe clipuri de genul asta, corcituri de motoare facute in photoshop. uitati-va atent la scarita, imbinarea cu pedala de frana si pompa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovistein Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 YZ350 e un fake ordinar! sunt multe clipuri de genul asta, corcituri de motoare facute in photoshop. uitati-va atent la scarita, imbinarea cu pedala de frana si pompa pfaii, mega fail la pedala de frana, ii tot una cu cadrul ) credca era prea de tot sa scoata freeride tinand cont ca ei nu au un 2t de hard enduro bun .. sau cel mai probabil daca se apucau de fabricat era un esec total modelu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Ca posesor de feeride aștept cu nerăbdare concurent pe acest segment, ma dispera că-ți bani bag în el în condițiile în care nu trag de el deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 rm125, ia zi tu mai multe ce nu e ok la freeride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 As umple serverul celor de la motociclism, dar pe scurt e un model de la ktm ... din acela clasic, in sensul ca mi-e groaza cand iau vreo tranta sa nu sara cevwa din el, sau "iei magnetul dupa tine sa recuperezi piesele cazute pe drum". In orice caz daca un cunoscut de al meu care dispune de enorm de multi bani s-a saturat sa il tot repare ... inseamna ca numai fiabil nu e motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate