fhchth Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Fiind asa din scurt cu programarile zic pas. Nu prea sunt sanse sa-mi gasesc de munca asa rapid din ce se vede. Am sa ma interesez la baietii din Zalau despre ce a fost vorba, ca sunt foarte interesat. Respect si bafta sa iasa asa cum vreti! Nasol doctore. poate dupa formarea unui asociatii si atragerea la nis'caiva fonduri din expozitiile ce le vom face, sa nu trebuiasca sa ne mai gindim la latura asta . Basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Am lipsit cateva zile de pe forum,vad ca prinde contur treaba,azi il sun si pe Bono din CJ sau pe cei din SM si vin cu un raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 (editat) 1) Bebe - Anarchy Custom -Cluj http://anarchy-custom.blogspot.ro/ 2) Octav - Garajul lui octav -Bucuresti http://www.garajuluoctav.ro/ 3)Csaky -Zalau nu are pagina de web cu potofoliu dar am vazut citeva bike-uri facute de el foarte interesante. 4)Vova- Daytona Twins bucuresti http://www.daytona-twins.com/ 5)Marcel - Harley Davidson Bucuresti - http://www.harley-da.../7-marcel-chiva 6)Sorin - Timisoara choppers - http://timisoarachoppers.blogspot.ro/ 7)Fratii dinamita Bucuresti - am vb azi cu cristi care parea racit/ gripat/obosit ... dar sunt sigur ca se baga si ei - 8)Tudy - Barok Custom Botosani - nu l-am contactat telefonic dar o data ce el a inceput topicul , sa il prind ca nu vine ! 9)Ovidiu cu bobber-ul de mai sus - Suceava scrie la profil . nu cred ca are portofoliu virtual , asta fiind prima lui moto modificata . 10) John Craiova - nu cred ca are portofoliu virtual dar stiu ca merge pe un brat-style si face niste shei superbe . 11)Catalin Botosani - nu are portofoliu virtual , dar este printre cei mai buni din tara in domeniu. 12)Aleco HD Bucuresti - nu are portofoliu virtual , dar la ce a facut Real , nu cred ca este nevoie . 13)Radu-FAST Garage -bucuresti - http://fastgarage.bl...p/2-wheels.html 14)Florin - reprezentant Dark Motors-Bucuresti e un link cu ceva lucrari ? 15)Mas Oyama- Oyamas garage Oradea - http://oyamasgarage.blogspot.ro/ 16) Bastybikes- Brasov - http://bastybikes.blogspot.ro/ 17 ) Cristi - MR DUCATI bucuresti , - nu are portofoliu virtual , dar este foarte activ si el de ceva timp in coace cu modificari de ducati. 18) Andi -ploiesti- www.ace-custom.ro 19) Dan (IceLord) si Ugly Bears - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.321170484605044.85742.228854550503305&type=3 Editat Decembrie 7, 2013 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aisha Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 basty ..vezi ca ai gresit datele ...in zilele care zici tu , nu e weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Imi cer scuze , am stabilit cu totii , ramine pe week-endul : 24-26 Ianuarie 2014 in Bran / Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Imi cer scuze , am stabilit cu totii , ramine pe week-endul : 24-26 Ianuarie 2014 in Bran / Brasov Ahoi! E bine de stiut, ca sa-mi rezolv si eu la "munci" ca sa am liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Pe noi ne primiti ? Un GARAJ CLASSIC DE RESTAURARI si nu numai... Cateva poze din portofoliu, pana este gata site-ul ( este in constructie) : MZ ES 250/0 1961 INAINTE : DUPA : MZ ES 250/1 1962 INAINTE : DUPA : Realizarile in intregime vor aparea pe site. Momentan avem 3 proiecte in derulare ... Astept un raspuns de la organizatori. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLAGA_OCTAVIAN_84 Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Pe noi ne primiti ? Un GARAJ CLASSIC DE RESTAURARI si nu numai... Cateva poze din portofoliu, pana este gata site-ul ( este in constructie) : MZ ES 250/0 1961 INAINTE : IMG_0356.JPG DUPA : IMG_0937.JPG IMG_0971.JPG IMG_0957.JPG IMG_0942.JPG MZ ES 250/1 1962 INAINTE : IMG_1006.JPG DUPA : IMG_0231.JPG IMG_0230.JPG IMG_0233.JPG IMG_0236.JPG Realizarile in intregime vor aparea pe site. Momentan avem 3 proiecte in derulare ... Astept un raspuns de la organizatori. . Daca includem si motocicletele reconditionate propun sa hotaram dupa ce ne intalnim prima data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Pe noi ne primiti ? Un GARAJ CLASSIC DE RESTAURARI si nu numai... Cateva poze din portofoliu, pana este gata site-ul ( este in constructie) : MZ ES 250/0 1961 INAINTE : IMG_0356.JPG DUPA : IMG_0937.JPG IMG_0971.JPG IMG_0957.JPG IMG_0942.JPG MZ ES 250/1 1962 INAINTE : IMG_1006.JPG DUPA : IMG_0231.JPG IMG_0230.JPG IMG_0233.JPG IMG_0236.JPG Realizarile in intregime vor aparea pe site. Momentan avem 3 proiecte in derulare ... Astept un raspuns de la organizatori. . salut . deocamdata am oricum emotii sa nu fie prea inghesutia lumea . este o actiune facuta pt cei ce traiesc din custom . sau se ocupa cu custom . pt reconditionari ia legatura cu cei de la retromobil . ei detin asociatie cu profil de restaurari. Spor la treaba . Basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 OK, cum considerati. Noi ne vedem de treaba in continuare si dupa finalizarea celor doua proiecte de customizare (in lucru) poate ne vedem. La RETROMOBIL suntem de mult prezenti si poate vom reusi ca acest an sa onoram invitatia organizatorilor din Germania. pana atunci , numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Decembrie 31, 2013 Autor Share Postat Decembrie 31, 2013 LA MULTI ANI FRATILOR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 LA MULTI ANI FRATILOR. La Multi Ani tuturor!!! \m/ Ahoi! Cum e treaba cu Bran? Sper ca mai e valabil!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 la multi ani . Da este valabil . reiau azi dupamiaza, treaba cu contactat din nou pe toata lumea ca sa vedem ce poate aduce fiecare si cine este serios in priviinta asta . cele mai cautate : -un proiector video/ plasma mare pe care sa mearga 24/h video-uri cu custom . poate face rost vre-un forumist?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Ahoi! Eu pot sa fac rost de un TV LCD de 102cm la care putem conecta un laptop de pe care sa mearga videouri! Am sa-l pun in masina si il aduc cu mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Perfect Icelord ! Multumesc. pe linga Plasma e bine sa aducem fiecare vide-o uri care ne plac ( cu cit mai greu de gasit si mai rare cu atit mai bine ... ca sa nu ne uitam la Occ ca ma ia cu greata ) ) Video-uri care sa mearga pe random non stop si sa avem cu ce ne clati ochii . acu sun sa vedem citi sustin practic vorbele spuse. postez cum termin . Basty am sunat toata lista iarasi pe a vedea citi oameni vin din fiecare localitate , ca sa stiu cum rezerv cu cazarea la pret studentesc . ma intereseaza daca si citi vor venii dintre urmatorii ( nu am numerele de tel ) ar fi bine de stiut de astazi . Inca de stiut: -Mas oyama (nu are tel deschis . ) -Ovidiu suceava . -Radu fast Garage -Florin Dac motors - Andi ploiesti . -Icelord pina acum sunt in total 26 persoane care vin sigur . va rog aduceti cataloage /carti interesante , filme cu custombike pe USB , tot ce tine de asta . va rog spuneti-mi de azi cite persoane vin din lista de mai sus ( ce nu am reusit sa contactez ) Basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Motors Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Eu am zis ca vin si ma tin de cuvant. Si apropo denumirea atelierului "Dark Motors" nu altfel... Stima, Florin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Ahoi! Nr.meu de telefon e 0744475352. Eu aduc laptopul meu ca sa fie suport media pe langa TV, e spatiu de stocare suficient pe el asa ca aduceti ceeace vrei (poze, video...etc) Eu plec cu masina mea singur, daca e careva din partea Moldovei poate sa vina la Gheorgheni si de aici il duc cu masina, va rog sa ma contactati telefonic pentru asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2014 salut la toata lumea.am seriile biker build off,motomania de la jesse james si un dvd cu un english craftsmen ... .toate astea vin cu mine pe un hard extern. plus alte filme cu milling lessons and lathe work .ne vedem la brasov.FARA SCUZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Eu am zis ca vin si ma tin de cuvant. Si apropo denumirea atelierului "Dark Motors" nu altfel... Stima, Florin. Perfect Bravo ! Eram cu gindul la Dac Motors , un club parca . Dark ramine sa ne vedem curind . Ahoi! Nr.meu de telefon e 0744475352. Eu aduc laptopul meu ca sa fie suport media pe langa TV, e spatiu de stocare suficient pe el asa ca aduceti ceeace vrei (poze, video...etc) Eu plec cu masina mea singur, daca e careva din partea Moldovei poate sa vina la Gheorgheni si de aici il duc cu masina, va rog sa ma contactati telefonic pentru asta. In principiu moldova vine de joi 5 persoane deodata cu tot cu Tudi . MUltam mult icelord ! salut la toata lumea.am seriile biker build off,motomania de la jesse james si un dvd cu un english craftsmen ... .toate astea vin cu mine pe un hard extern. plus alte filme cu milling lessons and lathe work .ne vedem la brasov.FARA SCUZE Brici Luati tot ce aveti in domeniu sa facem o biblioteca de chestii custom prin care sa poata sa se uite lumea . Dupa un Brainstorming la betia de aziseara cu caricaturistul Catalin Zaharia am ajuns la urmatorul afis : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 OK, cum considerati. Noi ne vedem de treaba in continuare si dupa finalizarea celor doua proiecte de customizare (in lucru) poate ne vedem. La RETROMOBIL suntem de mult prezenti si poate vom reusi ca acest an sa onoram invitatia organizatorilor din Germania. Picture 012.jpg Picture 013.jpg pana atunci , numai bine! logo-classic-resto-garage.1png.png Salut @red bandit.Am si eu o intrebare: Mz-urile astea le-ai vopsit tu,s-au nu ai vre-o legatura cu ele? Mersi fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Salut @red bandit.Am si eu o intrebare: Mz-urile astea le-ai vopsit tu,s-au nu ai vre-o legatura cu ele? Mersi fain . Salut. Ii puteai lasa un pm sau puteai sa vorbesti cu el pe topicul comunistelor, aici esti total off-topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 salut la toata lumea.am seriile biker build off,motomania de la jesse james si un dvd cu un english craftsmen ... .toate astea vin cu mine pe un hard extern. plus alte filme cu milling lessons and lathe work .ne vedem la brasov.FARA SCUZE No ase, fain! In principiu moldova vine de joi 5 persoane deodata cu tot cu Tudi . MUltam mult icelord ! Dupa un Brainstorming la betia de aziseara cu caricaturistul Catalin Zaharia am ajuns la urmatorul afis : Oi inseamna ca pe Vineri sara o sa fiti puscati dupa o noapte de voie buna. Cu placere, cu ce pot ajut pe fiecare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Salut. Ii puteai lasa un pm sau puteai sa vorbesti cu el pe topicul comunistelor, aici esti total off-topic. Ok,Imi pare rau.Scuzati off-topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsterztr Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 eu vin vineri andi+1 tel 0722225540 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 eu vin vineri andi+1 tel 0722225540 super . pina acum suntem 29 oameni din toata tara care vin sigur . cei care sunt nehotariti si se hotaresc in ultima zi isi rezolva cu cazarea nu ma priveste . super . pina acum suntem 29 oameni din toata tara care vin sigur . cei care sunt nehotariti si se hotaresc in ultima zi isi rezolva cu cazarea nu ma priveste . pt cei 29 /30 oameni rezerv 2 case si o sa ne impartim in 2 . probabil familistii cu betivii sau vedem noi ) ne vedem acolo . nr meu de contact in legatura cu chestia asta este : 0735778581 Basty Azi am primit confirmarea de la roby chopper mai e in tara , Vine si el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate