TheFatBob Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 no offence,dar ati facut o sezatoarea aici,de mai mare dragul...trebuia sa rezolvati pe privat....mai ales ca e o intilnire privata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 ba e fix bine, chiar forumul face in sfarsit un lucru bun: mijloceste o intalnire intre pasionati Din pacate eu nu pot sa mai vin, au intervenit niste probleme si trebuie sa ajung la cluj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Ianuarie 22, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2014 afisul facut de caricaturist ...e de vanzare ?vreau unul in atelier,astept un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 (editat) no offence,dar ati facut o sezatoarea aici,de mai mare dragul...trebuia sa rezolvati pe privat....mai ales ca e o intilnire privata. Cristi , o postare ma scuteste de cel putin 20 de tel . am petrecut deja peste 6 ore de tel pt a aduna lumea si facind unele date publice poate mai trezeste spiritul optimist in cite cineva si la anu poate stringem peste 30 de activisti in domeniu ! ba e fix bine, chiar forumul face in sfarsit un lucru bun: mijloceste o intalnire intre pasionati Din pacate eu nu pot sa mai vin, au intervenit niste probleme si trebuie sa ajung la cluj... pacat , dar ne cunoastem cu alta ocazie afisul facut de caricaturist ...e de vanzare ?vreau unul in atelier,astept un raspuns Eu o sa printez 20-30 buc . cine vrea sa dea ceva pt caricaturist ( care ne-a ajutat gratuit ) si printare , ii multumesc mult , cine nu are/ nu vrea sa dea , nu e problema primeste moca . Basty Editat Ianuarie 22, 2014 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Ahoi! Televizorul o sa fie cu mufa HDMI, cablu HDMI aduc eu dar se poate ca laptopul meu o sa fie doar singurul cu o astfel de mufa, sau poate sunt si altii. Oricum vedem cum facem cu materialul de „CURS”!!!. E buna si treaba facuta pe forum, am cunoscut multi oameni faini si de valoare prin acest mijloc de comunicare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsterztr Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 se ocupa cineva de aprovizionarea cu apa/cafea/bere/cola?.....vodka?...jack?.....tuica?.....dupa posibilitati si preferinte.........fond de rulment pt combinatie? ca vad ca o ardeti pe poze si hdmi-uri.... ma scuzati ca intervin dar cred ca tb sa ne organizam cu un metro/selgros brasov ........cine ce aduce...... iar daca e sezatoare si deranjam eu cred ca doar moderatorii ar tb sa atraga atentia..... dar ce stiu eu.... am uitat sa ma semnez andi 0722225540 www.ace-custom.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Ianuarie 22, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2014 se ocupa cineva de aprovizionarea cu apa/cafea/bere/cola?.....vodka?...jack?.....tuica?.....dupa posibilitati si preferinte.........fond de rulment pt combinatie? ca vad ca o ardeti pe poze si hdmi-uri.... ma scuzati ca intervin dar cred ca tb sa ne organizam cu un metro/selgros brasov ........cine ce aduce...... iar daca e sezatoare si deranjam eu cred ca doar moderatorii ar tb sa atraga atentia..... dar ce stiu eu.... am uitat sa ma semnez andi 0722225540 www.ace-custom.ro pana nu ajungem toti la fata locului ,nu cred ca putem face ceva in legatura cu ,cotizatia.....parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Aduc ceva vin dar numai pe sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 csaky: e cumva vin rosu demidulce? sunt mare bautor de vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 E bun si vinul , eu vin cu putin wiskey scotian. Ma gandesc ca fiecare isi aduce ce pofteste. Cu mancarea cum facem? Presupun ca este ceva restaurant pe aproape, sau avem psibilitatea sa ne facem la fata locului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Motors Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Din pacate pe mine m-a doborat o gripa nenorocita de care nu reusesc sa scap de cateva zile. Am tot sperat sa-mi fie mai bine si sa ma pot prezenta la Brasov, cum am promis, dar cu febra care o am, nu am cu sa plec la drum. Scuze daca am incurcat, dar chair nu am de ales... Distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Ianuarie 23, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2014 ne vedem in Brasov... intr o ora moldova e pe drum .faceti sa conteze weekendul asta .o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 ne vedem in Brasov... intr o ora moldova e pe drum .faceti sa conteze weekendul asta .o zi buna Se pare ca o contat, Vineri era primavara iar Sambata iarna, viscol si numa bun de chefuit si pus tara la cale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 S-a tinut intrunirea? Cum a fost? Ce a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 MUltumesc tuturor ca v-ati prezentat , acum trimitem poze la toata pumea pe privat si contactele tuturor . Discutia organizatorica va continua pe privat , si vom anunta public cind avem data/locatia exacta a expozitiei . sper ca toata lumea sa distrat , si ca ati ajuns cu bine acasa pe nameti ! Basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 (editat) MUltumesc tuturor ca v-ati prezentat , acum trimitem poze la toata pumea pe privat si contactele tuturor . Discutia organizatorica va continua pe privat , si vom anunta public cind avem data/locatia exacta a expozitiei . sper ca toata lumea sa distrat , si ca ati ajuns cu bine acasa pe nameti ! Basty M-am simtit excelent, nici nu se putea sa fie mai bine de atat. Astept sa ne auzim, vedem cu bine! Ahoi! Poze facute de mine: Editat Ianuarie 30, 2014 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 uuuuuuuuuuuu .. la john acasa ? super tare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 (editat) uuuuuuuuuuuu .. la john acasa ? super tare ... Apoi faina treaba cu masa de biliard, ne-am "plictisit" un pic pe acolo. Frumoasa locatia, chiar m-am chinuit sa ies Sambata seara dupa Csaki si Cainele, ca am o troaca (masina) cu tractiune pe spate, prin ditamai zapada proaspata! Editat Ianuarie 30, 2014 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Caut o piesa: piulita pt spite care sa aiba filet metric 4, 5mm. Stie cineva ce model sau modele, de motoreta are o asemenea echipare? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 ANUNT! am fost contactat de proprietarul cabanei (john) in care am fost la bran, si imi zicea ca unul dintre noi s-a indragostit de un scaun, sau de pielea de pe el. nu stiu care dintre voi e cel caruia i-a placut scaunul, dar John a zis ca a gasit un scaun in spatele cabanei, si daca il mai vrea acel cineva sa dea un semn. tel: 0753.688.427 bebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 ANUNT! am fost contactat de proprietarul cabanei (john) in care am fost la bran, si imi zicea ca unul dintre noi s-a indragostit de un scaun, sau de pielea de pe el. nu stiu care dintre voi e cel caruia i-a placut scaunul, dar John a zis ca a gasit un scaun in spatele cabanei, si daca il mai vrea acel cineva sa dea un semn. tel: 0753.688.427 bebe bancul serii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudy55 Postat Februarie 4, 2014 Autor Share Postat Februarie 4, 2014 bancul serii ) eu m am c..acat inside tot timpul,suna ma john Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 ma ofer sa va ajut cu actele pentru infiintarea unei asociatii de profil. cand va decideti dati un PM si ma pun pe treaba ia legatura cu Octav , poate are nevoie de ajutor ...? ia legatura cu Octav , poate are nevoie de ajutor ...? multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Ahoi! Cum merg procedurile? Sau intocmit ceva acte? Loc de intrunire in august s-a gasit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Ahoi! Cum merg procedurile? Sau intocmit ceva acte? Loc de intrunire in august s-a gasit? Organizatia este in curs de infiintare . O sa postam si pe forum Datele expozitiei in momentul in care avem totul aranjat . Multumim pt sustinere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate