andrei belcic Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Cine a montat pinionul respectiv nu a pus Loctite, nerespectand indicatiile manualului sau ignorand orice regula de bun simt cand vezi un surub/piulita de pinion fara nici un fel de sistem de siguranta anti-desurubare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Loctite nu e universal valabil. Mi s-a desfacut surubul de la schimbator de zeci de ori la KTM, cu tot cu Bison Metal Lock-ul bagat in el. Din cauza desfacerii repetate, am schimbat de 2 ori schimbatorul in 2 ani de zile. Plus suruburi la semicadru, mai tot timpul trebuia sa stau cu cheia pe ele sa le strang. Adevarul e ca si vibra mult mai mult KTM-ul decat actuala, probabil de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Mos, Loctite 243, peste 1 mil lei 50ml, nu Bison. Degresare in pralabil, bla, bla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmikel Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Buna asta, ar trebui sa le scriem celor de la KTM ceva de genul ... Va "multumim" ca ne faceti sa renuntam la enduron-are nici o treaba ktm-ul. problema este ca unii isi imagineaza ca fac enduro cu 100 eur / an. Preferabil si benzina inclusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Nu sunt de acord cu afirmatia ta. Problema e ca la KTM-uri in general, "ora de enduro" costa cam mult, iar daca intr-o zi piata de enduro europeana va deveni interesanta pentru japonezi, KTM va da faliment daca va continua sa scoata pe piata astfel de produse, intrucat nimanui nu ii place sa fie zilnic cu motorul la mecanic. A, ca sunt unii foarte buni sponsorizati sau unii foarte bogati nu inseamna ca enduro-ul e doar pentru ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Mie mi-ar place sa fiu in fiecare zi la mecanic dar, din 2008 incoa, n-am avut parte de asa ceva decat o zi, pt schimbat garnituri la amortizorul spate. Daca aveam Showa sau Kayaba nici ziua aia la mecanic nu o pupam..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 asta pentru ca ai facut intrerinerea la timp si fara economii. In intretinere nu numaram avariile de la cazaturi totusi, orice fier se mai strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanduionut Postat Mai 8, 2014 Autor Share Postat Mai 8, 2014 Mie personal mi-a placut enorm tinuta de drum, cum mergea motorul, etc, dar parca prea multi banii trebuia sa bag in el. Am o Honda Hornet si inafara de benzina si consumabile nu am bagat nimic... ii drept ca asta ii pasiune si costisituare, da m-am disperat la un moment dat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanduionut Postat Septembrie 6, 2014 Autor Share Postat Septembrie 6, 2014 Vand urgent manusti Thor noi noute marimea M 80 ron pret fix 0731324328 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanduionut Postat Noiembrie 17, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2014 Daca tot nu s-a inchis topicul, revin cu o veste buna )) Imi caut din nou KTM EXC 450 sau Honda WRF tot 450, de preferabil dupa 2003, asa ca daca aveti ponturi mi le puteti spune aici. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 De ce nu Honda EXC, KTM WRF sau Yamaha CRF? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanduionut Postat Noiembrie 17, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2014 prietene, daca am gresit tre sa faci pe prostu intentionat ? Fantastic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate