Sari la conținut

buggy kinroad 150cc nu porneste


liviu87dj
 Share

Postări Recomandate

am cumpatar un buggy kinroad 150cc , automat,transmisie pe lant , problema este urmatoarea : motorul porneste normal si sta la relanti, insa cand accelerez sa plec de pe loc parca da sa moara... ca si cand s-ar ancrasa bujia , am schimbat bujia si fisa si bobina si lafel, am dat filtrul de aer jos si in el are doar o sita de sarma.... l-am turat tare pe loc ( suspendate rotile ) si parca si-a dat drumu ... merge aproape normal , el nu a mai fost folosit de aproape 1 an deci a stat. (avea benzina in el ) carboratorul are soclul electronic. nu prea as vrea sa umblu la reglaje ca ma gandesc ca nu e de acolo. oare sa desfac carboratorul si sa suflu jigloarele alea de deasupra plutitorului ? or fi alea infundate ?

Editat de liviu87dj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai stiu care au patit asa,din care un prieten,recent si-a strans bani sa isi repare o motoreta cu care cazuse in vara si nu mai mersese cu ea de atunci.a stat pe tusa de atunci.a dus-o in service,a schimbat ce a fost de schimmbat la ea,si la fel ca tine,avea in rezervor benzina veche.ii mergea intrerupt cand incerca sa urce in ture si murea.m-a sunat sa ma intrebe oare ce are,nu isi dadea seama nici mecanicul,se uitase la bujii,carburatoare,poate nu montase ceva bine,dar cand i-am sugerat sa goleasca rezervorul si sa puna benzina noua,problema s-a rezovat,a mai iesit cu ea de atunci pe ici pe colo si nu a facut figuri.incearca,poate rezovi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Schimba toata benzina din el , e si normal sa nu mearga normal cu benzina asa veche.

Nu e chiar normal(cred!!)Eu am luat un Ij jupiter 3 ,de 35 ani nu mai fusese pornit,a ramas benzina in el.Dupa 35 ani,am curatat carburatorul,si am dat 2 pedale si a pornit. :)

 

Eu cred ca problema este din carburator(jigloare,reglaje)sau nustiu cum sa nu aiba aer(tot asa se manifesta)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

filtrul de aer este .. o cutie de plastic ( a lui ) in care se vede doar o sita metalica ... o sa ii pun si un filtru de hartie deaia acolo maine daca mai e deschis. o sa schimb benzina sa vad daca este problema de acolo, daca tot nu merge o sa desfac si carboratorul ( nu prea vroiam sa il desfac ca poate nu mai nimeresc reglajele alea cum trebuie ). multumesc frumos pentru sfaturi , o sa va tin la curent.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

compresie slaba din cauza inexistentei filtrului de aer.

 

am vrut sa zic "ca urmare a inexistentei filtrului de aer" => uzura segmenti

maine sau cel tarziu luni o sa ii cumpar un filtru special ca are loc acolo doar ca e lipsa din ce am vazut eu, .... compresie are, nu scoate fum deloc deci .. segmentii ar fi ok ... maine o sa schimb benzina din el, daca nu e nici din benzina desfac carburatorul si il curat, daca nu e nici de acolo ... .... nu am nici o graba ca oricum nu a venit zapada :D

 

am schimbat benzina , am pus filtru de aer nou , am suflat jigloarele si tot nimic :( acelasi lucru il face ... tind sa cred ca este defect carboratorul ...carburatorul este model GY-6 150cc) (e cu soclu electronic , are pompe vacum in capul lui si in o laterala , ... ) nustiu ce sa mai zic :( cand mai reglai pe la aer/benzina era diferenta mica. poate sa fie si din alta parte sau doar din vina carboratorului ? din cate am inteles motorul asta are si un egr ... eu l-am cumoarat de la o femeie , baiatul ei este plecat in italia si nu are cine sa imi spuna ce si cum mergea.

Editat de liviu87dj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu ai suflat jigloarele,dar ai suflat si carburatorul?.In el sunt niste gaurele mici,de aer,de benzina,tie iti este infundata vreo una de la aer.

:)) suflai acum 10 minute in el prin toate gauricile ... si il pusei pe o masuta si il lua cainele de un furtun si buffff jos :)) , dauna - s-a rupt soclul acela electronic => maine dimineata sau luni o sa cumpar un carburator nou cu tot ce ii trebuie. daca nici atunci nu rezolv ... inca mai am timp. zapada se lasa asteptata in craiova !

 

el imi da batai de cap

post-42996-0-26376900-1386440608_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pfff,cum sa faca una ca asta(cainele)????

PS:ce jmecher e :love:

de 4 zile l-am cumparat , de 3 zile mor de frig langa el afara de dimineata pana seara cand se intuneca si tot nu ii dau de cap :P probabil se saturase cainele sa ma vada cum nu il bag in seama si cum ma chinui si ce o fi zic el ... cum am avut bani sa cumpar ditamai jucaria .. poate am bani sa cumpar si un carburator nou. si da , multumesc, este frumos buggy ul , vreau sa fac drifturi cu el pe zapada si l-am luat mai mult pt prietena mea pentru ca eu iarna merg mult pe motocross ( am 2 motocrossuri + o yamaha r6 )pe un cross eu iar pe altul prietena mea si ea merge mai mult pe langa el (cade) pe zapada se imprastie pe jos repede ...deci ... cu buggy ul nu o sa mai poata cadea asa usor

 

astazi am pus alt carburator , nou nout si lafel nu se tureaza. nu stiu ce ar putea avea. cunoaste cineva un mecanic in craiova ?de incredere sa nu ia piese din el?

 

tot nu am reusit sa fac nimic . motorul porneste, sta normal la relanti dar nu se tureaza, cum verific daca trage aer fals pe la carburator ? ce mai pot verifica ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cu mootrul pornit se da cu spray de frina pe la carburator.. daca trage aer fals se simte prin schimbarea turatiei

multumesc frumos pentru raspuns , acum o sa merg la el sa ii dau cu spray sa vad daca se schimba turatia.

 

gata am gasit problema , bobina nu era buna. am schimbat bobina si merge perfect.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...