dan13 Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 salut! foloseste cineva easy clutch? are efect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Am avut la fosta Husqvarna, care avea un ambreiaj foarte tare, de aveam dureri constante in tendoanele de la mana de a atata tras de el. E OK, practic o miscare de 2 cm a manetei ti-o prelungeste si o face cat toata cursa manetei de ambreiaj. Deci, daca in acest moment ai mai mult de 2 cm intre debraiat total si cuplat total, acest easy-clutch nu isi va face treaba, ori vei trage maneta la maxim si nu va fi indeajuns pentru a debraia, ori vei lasa maneta libera si ambreiajul tot va patina. un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan13 Postat Decembrie 15, 2013 Autor Share Postat Decembrie 15, 2013 Multumesc pentru raspuns dar... am cateva nelamuriri. Din cate am inteles eu, acest dispozitiv reduce efortul de strangere a manetei de ambreiaj cu aproximativ 30%, adica exact ceea ce as vrea eu, sa pot actiona maneta cu 1-2 degete.M-ai pus putin pe ganduri cu acei 2 cm intre debraiat si cuplat. Din pacate am motorul demontat si nu pot verifica acum ce cursa are maneta de ambreiaj.Tu spui ca, practic, easy clutch micsoreaza cursa manetei. Pe mine m-ar interesa daca reduce efortul la actionarea manetei. Cum ti s-a parut din punctul asta de vedere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 Normal ca reduce mult forta pe care trebuie sa o aplici. Chestia cu 2 cm e o aproximare, nu am stat niciodata sa masor. Adica, daca la un ambreiaj absolut normal, cand apesi maneta, ea actioneaza doar undeva pe la mijloc pe o distanta de 2-3 cm, la easy clutch eu a trebuit sa setez ambreiajul astfel incat mi-a disparut si acel joc normal in maneta cand e lasata libera, de 1cm. Daca lasam acel joc, nu mai puteam debraia. Si actioneaza cam pe toata distanta pe care o parcurge maneta. Oricum, m-a ajutat mult. Inainte, dupa fiecare iesire, veneam cu dureri de tendoane la mana stanga. Imediat ce l-am montat, au disparut. Din cate imi amintesc, easy clutch are 2 pozitii, iar eu am folosit-o pe cea mai mare. Deci poti sa alegi, in functie de cat de de mult vrei sa micsorezi efortul si sa lungesti distanta de actionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan13 Postat Decembrie 16, 2013 Autor Share Postat Decembrie 16, 2013 Multumesc inca o data! Am crezut ca chestia aia cu cei 2cm e ceva foarte strict. Intr-adevar, din ce am vazut din poze , cred ca are chiar 3 pozitii, asa incat, probabil ca voi gasi varianta optima de functionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ion99 Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Unde gasesc si eu asa ceva pt un ktm exc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 EXC cu ambreiaj pe cablu? Probabil e destul de vechi. Acest Easy-Cluch nu e pentru un anumit model de motocicleta, e universal pentru cele cu ambreiaj pe cablu, se comporta ca o prelungire a cablului cu 10 cm. Eu l-am luat de la mymoto.ro. Gaseste sucursala cea mai apropiata de tine si cere-le sa-ti aduca unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan13 Postat Decembrie 18, 2013 Autor Share Postat Decembrie 18, 2013 Eu l-am vazut acum cateva luni intr-un catalog AUNER. Acolo e specificat ca se poate folosi la toate motocicletele cross si enduro (evident cu ambreiaj pe cablu). In principiu, pe comanda, il poti lua de la cei ce comercializeaza piese si accesorii cross si enduro.Ex.: moto-gear ro ,offroadparts ro, allmotowear ro, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 avem si noi in stoc easyclutch la 75 ron cu tva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 merge si pe un bmw xchallenge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan13 Postat Decembrie 18, 2013 Autor Share Postat Decembrie 18, 2013 Pret bun!! Foto? (nu l-am gasit pe site) Daca ai ambreiaj pe cablu,merge.Easy clutch e un dispozitiv, relativ mic, care se intercaleaza pe traseul cablului de ambreiaj(dupa maneta).Daca fm-moto ro posteaza foto, vei vedea cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Decembrie 18, 2013 Share Postat Decembrie 18, 2013 poze easy clutch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 Nu gasesc easy clutch pe situl vostru unde e ? si nu pot sa iti trimit pm alfred . sunt interesat pentru yamaha yz426f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 Nu gasesc easy clutch pe situl vostru unde e ? si nu pot sa iti trimit pm alfred . sunt interesat pentru yamaha yz426f Salut, de maine incepem activitatea din nou, suna-ma: 0742265487, il avem in stoc si il putem trimite maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate