Andrei/KLX Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Astazi am calarit motocicleta pe Dealu Mare, pe urmatorul traseu: ARIONESTII NOI, SCHIAU, VARFURILE, VALEA POPII. https://maps.google.ro/maps?saddr=DC149&daddr=DC145+to:DC145+to:DC145&hl=ro&sll=44.979037,26.138459&sspn=0.004796,0.009645&geocode=FV6QrgIdQxKQAQ%3BFXp7rgIdAAePAQ%3BFd9TrgIdJdKOAQ%3BFcMZrgIdhLSOAQ&t=h&mra=ps&z=13 Drumul este de pamant DC151 si pietris DC66A si DC145, cu putine balti, majoritatea inghetate,si zone scurte cu un strat subtire de polei sau zapada. Drumul urmarest culmea dealului find deosebit de pitoresc. De pe varful dealului, de langa relee am facut niste poze, ultima fiind panorama orasului URLATI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 numai cuvinte de lauda...bravo urmaresc de ceva timp drumetiile tale.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 N-a fost frig? Mi-e dor de vara......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 N-a fost foarte frig in zona , am iesit si eu un pic. Poate data viitoare ne organizam impreuna, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 ce fain ca la voi nu e zapada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Frumos. vara pe acolo e si loc de zbor, nici nu ma gandeam ca si acum arata ca toamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Bravo! Parcă-i ciudat să mai vezi la ora asta plimbări cu motocicleta și nici un mic de zăpada. Eu mi-am băgat văcuța ieri la hibernare, iar astăzi mi-a părut foarte rau, a fost foarte frumos afara (soare si 9 grade). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate