Constantin Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 Se anunta 10 grade. Buc - Giurgiu - spre Zimnicea - spre Alexandria - Buc sau direct Giurgiu - Alexandria peste dealuri. La ora 11,00 la prima benzinarie de la intrarea in Giurgiu. Eu merg cu Alp-ul 200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 eu n am cu ce .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 eu n am cu ce .. Păi cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 pai n am, . caut dar inca n am ales Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 pai n am, . caut dar inca n am ales Inca nu iti este clar ca BMW ieu o sa scrie pe tine , nu o mai da la intors ca nu tine ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 pai n am, . Scutecu nu merge? E de oraş? Giurgiu - Alexandria peste dealuri adică offroad ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 neh, e de asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Buc - Giurgiu - spre Zimnicea - spre Alexandria - Buc sau direct Giurgiu - Alexandria peste dealuri. a fost misto? pe ce drumuri, anume? poze? chestii interesante pe drum? (ma rog ... intreb doar in cazul in care topicul nu a fost "la deruta".. ... ...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Decembrie 28, 2013 Autor Share Postat Decembrie 28, 2013 Mai contribuiti si voi! Toate topicurile propuse de mine s-au realizat, mai bine sau mai rau. Eu nu am facut acest traseu. Daca nu apar sugestii, solutiile vor fi spontane. Nefiind alte propuneri, ramane ora 11,00 la Giurgiu. S-au facut cca 240 km. Rece, la Dunare ceata, aburirea vizorului rezolvata partial. A trebuit demontata aripa, blocata fiind de namol. Peste campuri, in preajma Dunarii, numai vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 ce rau imi pare ca nu am citit ieri topicul ca as fii mers si eu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate