cmd Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 (editat) impresii de pe skatkart Dragos? . poze din weekendul acesta Editat Iunie 10, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 A fost ok pe Skat-Kart... doar ca dupa ce am indoit frana si am zgariat carena, mi-a fost putin frica Dar cred ca o sa mai vin... si mai vor si niste baieti din zona... Daca mai va duce-ti poate mai vin cu voi, si stau mai mult... Uite si cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 ai intrat in vibrator?unde ai indoit frana si ai atins carena?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 (editat) Daca te uiti in a 6-a poza o sa vezi ca e putin zgariata carena, pe argintiu! mi-a fugit putin spatele intr-o curba cand am accelerat (prea tare cred) si atunci s-a intamplat... Aveam si 3,2 in cauciucuri ) Si nu, nu a fost in vibrator, de asfalt am atins, ca am crezut ca sunt jos in momentu ala... Editat Iunie 11, 2014 de micleadragoscostin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 (editat) Doamne fereste,ai grija si tu,stiu ca aveai 3.2 in cauciucuri.Vb cu gasca ,faceti pregatirile pt voi si motociclete si veniti,abia scapati de strada(ce ma bucur),nu va mai trebuie strada daca prindeti drag de circuit.neata fa o poza mai de aproape a pegului si carenei ,nu are logica ce-mi spui e peste puterile mele sa inteleg fenomenul produs + ca este o distanta mare de asfalt locul unde este julitura (=> un unghi de inclinare mare,FOARTE MARE ,cei din motogp sigur sunt invidiosi !!!! ) + ca julitura este dreapta/paralela cu solul,daca era de pe circuit sigur nu avea forma aceea ,aveai alte puncte unde atingeai inainte sa dai cu aia,julitura aceea mai mult ca sigur este din alta excursie ... Editat Iunie 11, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Iti spun eu ca nu e! I-am aratat si lui gabi... si ti-am zis si tie atunci, dar nu m-ai bagat in seama! aveam si pedala de frana indoita! am indreptat-o ieri! Si mi-am julit si cizma, ca am pus picioru jos si mi l-a aruncat in spate... daca ma crezi sau nu, e treaba ta, eu nu am de ce sa te mint! Eu ma bucur ca nu am picat, si a fost doar atat, ca atunci cand s-a intamplat, am auzit ca a atins ceva, dar chiar nu ma asteptam sa dau cu carena de jos si sa nu cad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Intr-adevar, nici mie nu mi-a venit sa cred dar cizma era tocita in partea de sus a varfului, f ciudat. Cred ca ai atins cu frana si carena de vibrator care este putin ridicat (specific ciruitelor de kart). Nu ai cazut deoarece ai stat in sa, daca erai iesit....cred ca erau altfel calculele. Sper ca ai invatat ceva din asta: grija la presiune si la pozitie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 mai mult ca sigur cum ti-am zis ai atins ceva ridicat(pe skatkart ,vibratorul este mai ridicat) ,de asfalt sigur nu aveai cum sa atingi pt ca nu cred ca se mai ridica motocicleta si trebuia sa ai peg`ul lovit maxim pt ca el nu ramanea neatins ,atingea mai mult ca sigur prima data (nu carena) Atunci sa te duci la biserica sa te rogi si sa aprinzi o lumanare,ai scapat bine bine ,BINE ! ai grija data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 stiu sigur ca nu a fost vibratorul! Stiu ca ala e mai ridicat, dar eram in mijlocul pistei cand s-a intamplat asta! Nici mie nu mi-a venit sa cred ca am atins cu carena si am indoit frana, pana nu am ajuns langa voi si am vazut! Am crezut ca am atins cu scarita doar (ca s-a auzit un sunet ca am atins cu ceva). Si am atins cu varful, dupa cum ai vazut pe cizma, ca nu stiu cum am pus picioru jos, dar mi l-a aruncat in spate cand am atins.... daca picam, sigur il rupeam! Si cmd, ce e "peg'ul' ) Da, sunt inceptor, si e prima data cand aud cuvantu asta Se refera la capacul de la motor? Oricum, daca mai ne intalnim, o sa vezi motoru mai bine, cu acea zgarietura.... poate iti dai seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 (editat) nu ,peg`ul este partea aceea a scaritei pe care tii piciorul http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v1/792782845/motorcycle-parts-Front-Foot-Pegs-Footrest-For-Honda-CBR600RR-2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009.jpg Editat Iunie 11, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 e polizat si peg'ul dar ala daca se ridica din arc, nu a fost si indoit... sau rupt! Doar frana a fost indoita, pe care am reusit sa o indrept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 (editat) k strange gasca daca vreti sa veniti si va asteptam cu drag in weekendul cand o sa mergem Editat Iunie 12, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 (editat) chiar daca ai editat, vad pe mail ce ai scris initial ) Daca mai ne vedem, o sa te uiti, fara sa fac eu poze... Va duceti la Sea-wolves week-endu asta? Editat Iunie 12, 2014 de micleadragoscostin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 nu,nu mergem ,o sa mergem in iulie la tg secuiesc tot asa 2 zile sambata si duminica *** e peste puterile mele sa inteleg fenomenul ,nu-mi explic cum e posibil asa ceva dar cine stie... a fost un cumul de factori ... tind sa cred ca POZITIVI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Am inteles! Poate ne vedem pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 daca ai timp si bani mergi la cursurile de pe tunari,o sa te ajute extraordinar de mult mai ales ca esti incepator si o pleci bine din prima cu lectia invatata ,rupe cartile de specialitate ,filmuletele de pe net in 2a ca sa pleci din prima calumea cand prinzi pe cineva care se pricepe nu rata ocazia sa pui 1000 de intrebari o regula de aur cand te bagi pe circuit chiar cu cauciucuri de strada este sa faci presiunea si sa o adaptezi la conditiile meteo,caldura asfaltului,temperatura din aer sper sa nu-ti mai iasa asta din cap ca Doamne fereste...daca tu aveai 3.2 in ele aveai pe strada 3 mai mult ca sigur ceea ce e enorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Concediu călare, circuit prin țară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 azi la 11 la petrom km6, ne intalnim sa plecam spre poaina brasov! ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 cum a fost? » Post actualizat in 15 Jul 2014 12:12din iesirea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Frumos traseu, ai ce vedea, sper ca nu te superi daca iti mai sugerez cite ceva: - pune linga cascada Bigar, tot linga Oravita, Morile de apa de la Eftimie Murgu - Simeria-Alba Iulia (cu cetatea renovata)-Zlatna-Abrud-Albac-Scarisoara-Stei(in afara de Pestera Ursilor mai sint si Cetatile Ponorului pe acelasi traseu) - intre Stei si Baile Felix drumul este distrus si in lucru, va fi un chin, iti propun de la Cetatile Ponorului sa iesi catre Huedin, prin Belis-Calatele(cascada Valul Miresei) sa te bucuri de drum! Concediu călare, circuit prin țară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 22, 2014 Share Postat Iulie 22, 2014 nu pot sa cred ca nu se mai plimba lumea din Ploiesti...hai sariti cu pozele nu le mai tineti doar pt voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyteodorescu Postat August 31, 2014 Autor Share Postat August 31, 2014 Hello again ! Intentionez sa organizez o plimbare de sfarsit de sezon la sfarsitul lunii septembrie - inceputul lunii octombrie. Pentru aceasta as avea nevoie de o lista cu participanti (se face aici pe forum) si cateva idei de traseu (la fel, se pun pe forum). Data plimbarii va fi anuntata din timp atat aici cat si pe alte retele de socializare, in functie si de vreme. Va astept cu propuneri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Cind vrei sa organizezi ceva trebuie sa incepi cu date concrete ca data, durata, traseu, obiectieve, locuri de cazare daca este cazul, amanunte care sa atraga si convinga eventuali participanti, cum crezi ca vine lumea altfel? de aceea se numeste organizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldschool Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 stiue careva date despre plimbarea de duminica care vine la festivalul cascavelei de la valea doftanei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 O plimbare "scurta" week-endu asta, cu plecare din ploiesti la ora 17 (dupa serviciu), intoarcere duminica. Traseu: Ploiesti->Ramnicu Valcea->Tg. Jiu->Cascada Bigar->Valiug->Slatina-Timis->Hateg->Petrosani->Brezoi->Ramnicu Valcea->Ploiesti Traseul poate suferii mici modificari la cerere. Astept insotitori P.S.: o sa vin cu pasager. » Post actualizat in 09 Sep 2014 11:03Traseul s-a modoficat putin, include acum si Moldova veche, si are in total 1160km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate