grigoreionutmarius Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 salut..am niste tobe pe care as vrea sa le repar,stiti cumva pe cineva care se ocupa strict de asa ceva??salut...numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 pai depinde din ce sunt tobele...materialul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grigoreionutmarius Postat Ianuarie 8, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2014 sunt akrapovic tobele ,pentru un r1 04-06...nu stiu sa spun exact din ce material sunt facute!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Fibra de carbon .. sau tabla ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 cauta pe net vick exhaust, cred ca te poate ajuta el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Fibra de carbon .. sau tabla ... exact asta l-am intrebat...tot spre vick vroiam sa- indrum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grigoreionutmarius Postat Ianuarie 8, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2014 fibra de carbon!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 ai scapat-o ?! gata , i-ai facut semne de buna purtare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grigoreionutmarius Postat Ianuarie 8, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) din fericire nu,le-am luat de la cineva care a scapat-o...si una din ele e sparta si trebuie reparata Editat Ianuarie 8, 2014 de grigoreionutmarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 se gasesc pe net kituri originale Akra , de reparatie,, costa cam 200$ kitul care cuprinde carcasa de carbon, bridele de tabla si niturile speciale. eu asa mi-am reparat o toba la r1 2008. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grigoreionutmarius Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2014 am vazut si eu pe ebay,dar ar trebui sa le fac pe amandoua si nu stiu cat mi-ar conveni sa dau 400 numai pe chiturile de reparatie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 (editat) spuneai ca numai una e sparta. din fericire nu,le-am luat de la cineva care a scapat-o...si una din ele e sparta si trebuie reparata Editat Ianuarie 9, 2014 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grigoreionutmarius Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2014 pai una e sparta...cealalta e zgariata,marginile acelea din plastic sunt si ele crapate...deci pe amandoua trebuie sa le pun la punct:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate