Rotila Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Asa sa ii ramana numele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Ianuarie 12, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2014 ok domnilor.drum bun sa aveti pina aici. VA asteptam in peco. a fost frumos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Bravo, domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Cand vezi pozele deja incepe sangele sa fiarba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Ff tare. Multumesc gazdelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 rahat, m-am dezobisnuit sa mai intru pe sectiunea asta in iarna... am fost singur la o tura, tot in zona, dar nu la fel de frumos ca la voi poate data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Trasee frumoase in zona, pt toate tipurile de motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Bravo domnilor,felicitari.Nu am putut sa ajung din pacate, RCA expirat ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate