MotorSpyrit Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 O mica primblare prin paduricea Chisinaului, niste zile de primavara la inceput de Ianuarie te scot vrei-nu-vrei din casa. 2014 se pare a fi un an amuzant (poate voi avea mai mult noroc si voi trece Prutul cu K-ul), nu am prieteni pe acest forum si nici macar cunoscuti, dar sper sa fiu la curent cu intrunirile din Romania si sa-mi fac si eu prezenta printre voi... Rog daca cineva a inceput deja Sesonul 2014 cu atase puneti niste poze... sa ne cunoastem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Mmm..la noi nu a inceput sezonul. Ca inca nu s-a terminat. Poza asta e din Dec. Pe astea din ianuarie tre sa le mai caut, le gasesti de obicei la topicul de Ural 750. Cam toata lumea care are atas a tot iesit, nu a stat in casa. PS. Ultima poza de la tine e de wallpaper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotorSpyrit Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2014 ... nu ma mira ca nu sa terminat sezonul, aveti fericirea de a fi multi sau cit de cit organizati (amatori de atase) la noi insa... imi scria cineva: "voi in R. Moldova aveti noroc.. aveti multe comuniste ramase si piese" etc. ... da dar sunt foarte putini pasionati de ele si nu se organizeaza nimic, astfel ma dau si eu pe linga voi, poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 foarte frumoase poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Pai pe la sf. lui Iunie sau inceputul lui Iulie te astept la o bere prin zona Moldovei (noastre---ce aiurea suna). Ca palinca nu mai beau dupa ce am patit anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Rog daca cineva a inceput deja Sesonul 2014 cu atase puneti niste poze... sa ne cunoastem! uite si aici poze si o parte dintre prietenii cu atas sau simpatizanti ori pasionati ai motocicletelor cu atas : /index.php?/topic/20780-topicul-atasistilor-pagina-oficiala/page-102 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 nu era la vanzare ? ca tot baleam la ea si-mi parea rau ca n-am bani s-o iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotorSpyrit Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2014 nu era la vanzare ? ca tot baleam la ea si-mi parea rau ca n-am bani s-o iau a fost...este..., dar nu stiu cit va mai fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 frumos di tat wai baieti... bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 O mica primblare prin paduricea Chisinaului, niste zile de primavara la inceput de Ianuarie te scot vrei-nu-vrei din casa. 2014 se pare a fi un an amuzant (poate voi avea mai mult noroc si voi trece Prutul cu K-ul), nu am prieteni pe acest forum si nici macar cunoscuti, dar sper sa fiu la curent cu intrunirile din Romania si sa-mi fac si eu prezenta printre voi... Rog daca cineva a inceput deja Sesonul 2014 cu atase puneti niste poze... sa ne cunoastem! Super motorul.Cu ceva de genul asta mergeam pe la Ismail prin 1969.Si manga si fara documente.Oricum s-a prescris fapta.Da cel mai tare mi-a placut casca ta de tanchist .Vreau si eu una.Nu de alta da am binevoit sa fac militaria la tancuri si m-a luat o nostalgie.Pe la noi nu am gasit.Ia veazi daca poti sa-mi procuri una.Da-mi de veste pe PM si ne vom intelege precis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Si eu vreu o casca de tanchist! In caz ca-i una originala , in stare noua, si nu o replica chinezeasca - asa cum sunt pline bazarele (am vazut bunaoara la Budapesta, gramezi ; dar erau replici). Nene HondaSane, te rog sa ma ai si pe mine in vedere, asa ca daca omul te contacteaza, te rog discuta cu el despre doua bucati, una pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Cu placere.Da-ti zic eu ce facem.Cum se face mai ca lumea,martie ,aprilie,ne suim pe atase si mergem la flacaul asta ,la Chishinau.N-am mai fost pe acolo cam de 20 ani.In cel mai rau caz o sa ne alegem cu o betie crunta si cu o calatorie memorabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Cu placere.Da-ti zic eu ce facem.Cum se face mai ca lumea,martie ,aprilie,ne suim pe atase si mergem la flacaul asta ,la Chishinau.N-am mai fost pe acolo cam de 20 ani.In cel mai rau caz o sa ne alegem cu o betie crunta si cu o calatorie memorabila. Ma bag! 900 de km dus-intors, pe traseul cel mai scurt : http://goo.gl/maps/u9ZbT. Cum am mai facut un drum Husi-Bucuresti atunci cand motoreta era varza, cred eu ca motoreta o sa poata si acum, fara probleme. Sper. Mergem! Excelenta idee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Suna interesant, i'am in ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Suna interesant, i'am in ! Esti binevenit Simi, chiar si fara atas! (scuze initiatorului topicului, MotorSpyrit, pentru relativa deturnare a topicului sau - promit sa ma revansez cu cateva beri, la Chisinau. ba nu! cu oarece "Cricova", mai bine!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Bai nebunaticilor! Vreau si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Bai nebunaticilor! Vreau si eu! Si tu, draga Adrian, evident ca esti binevenit ! *** Mai ales ca acum mi s-a luat o piatra de pe inima: cu voi doi, cu motociclete normale, e clar ca ajungem la destinatie toti patru. Zic in caz "de", ca nu vreau sa pronunt - astea cu atas doar stiti ca sunt mai sperioase... :-)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Un Chisinau mi-am propus cu Cios de anul trecut. Trebuie doar sa ne sincronizam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 daca treceti prin tecuci,va astept la o cafea(gaini n-am,porc n-am.iar cainele nu-l tai).pasaport am,poate s-o indura careva sa ma ia in atas daca n-or fi bani sa merg cu motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Pot sa vin si eu,dar cu o japoneza ca nu am o comunista in stare de functionare cel putin la ora actuala,dar daca imi fac una as putea veni cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 O sa dea rusii alarma generala de gradu 1.O sa zica,ca romanii invadeaza Basarabia. Scuze moldoveanului ca-i deturnam topicul.Pentru cei cu "japoneze" cred ca va fi greu de mers cu cei cu atatse.Media de viteza ar fi undeva pe la 40-50 la ora.Plus desele opriri ,inerente,datorate penelor de cauciuc,toane de motocicleta in varsta si mai stiu eu ce se mai iveste pe parcurs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotorSpyrit Postat Ianuarie 18, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2014 O sa dea rusii alarma generala de gradu 1.O sa zica,ca romanii invadeaza Basarabia. Scuze moldoveanului ca-i deturnam topicul.Pentru cei cu "japoneze" cred ca va fi greu de mers cu cei cu atatse.Media de viteza ar fi undeva pe la 40-50 la ora.Plus desele opriri ,inerente,datorate penelor de cauciuc,toane de motocicleta in varsta si mai stiu eu ce se mai iveste pe parcurs. He... las'ca rusul, de'atita vin ramas in Tara dupa embargou, doarme ca ursu in birlog . Astept pe orcine... calare pe orce, numai un anunt din timp sa pot fi la dispozitia D-stra. vreau sa va intilnesc la vama, apoi vedem noi Apropo, cel mai bun drum la intrarea in Basarabia e la punctul vamal Albita-Leuşeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Rog daca cineva a inceput deja Sesonul 2014 cu atase puneti niste poze... sa ne cunoastem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 (editat) Sa nu spui ca te antrenai pentru "epic split" (poza 4) ? Si inca o nelamurire, unde carai piatra de pavaj din atas (poza 7)? Editat Ianuarie 25, 2014 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Sa nu spui ca te antrenai pentru "epic split" (poza 4) ? Si inca o nelamurire, unde carai piatra de pavaj din atas (poza 7)? Daca nu pun nimic in atas(borduri,pavele etc..) nu pot sa ma bag peste tot cu moto..anul trecut am fost scos cu tractorul si nu mai vreau sa patesc iar...cu greutate in atas nu mai am probleme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate