diabollyq Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 (editat) Pentru ca aspectul nu era punctul forte la Suzuki TL 1000S, am inceput sa caut solutii pentru imbunatatire. Bord KOSO RX2, masca fata `Predator` style, cu bi-xenon, aripa fata, belly pan, crash cage. Crash cage-ul si aripa fata nu sunt montate deocamdata, necesita oarece adaptari. Revopsita partial. Urmeaza sa ii ridic tobele mai spre codita si sa renunt la scaritele pasager. Am atasat cateva poze. Pun si un link catre pagina mea de facebook cu filmari. Sper sa va placa. https://www.facebook.com/photo.php?v=10152147767579564&set=vb.756774563&type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?v=10152147771879564&set=vb.756774563&type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?v=10152117510774564&set=vb.756774563&type=3&theater Editat Ianuarie 18, 2014 de diabollyq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 daca i-ai schimba si captele de ghidon cu unul inalt ar fi super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 daca i-ai schimba si captele de ghidon cu unul inalt ar fi super! Semighidoanele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabollyq Postat Ianuarie 18, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2014 Mulțumesc pentru aprecieri. De munca mai este la mobra, mai am de montat oglinzile care sunt tot aftermarket și de ridicat tobele. Pe viitor de vopsit jantele, vreau o bascula alungita, monobrat și cu o guma de cel puțin 220. La bord nu e nimic defect, delay-ul e tot un artificiu așa, la fel cum sunt și cele 7 culori diferite de pe fundal...bugetul nu a fost prea mare și a trebuit sa mă opresc deocamdată. Măcar am reușit sa o aduc într-o stare de mers cu ea și nu ca e mobra mea dar chiar arata bine )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Semighidoanele ? eu asa le stiu de capete de ghidon p.s.bordul e universal?cat a costat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 nou , din cate stiam , e in jur de 12-15 mil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 eu asa le stiu de capete de ghidon p.s.bordul e universal?cat a costat??? Capetele de ghidon , sunt protectii. Eu zic ca ii sta mai bine cu semighidoane decat cu ghidon normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabollyq Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2014 bordul e cumparat de la cineva din Bucuresti. il cumparase pentrru el dar nu l-a mai folosit. din Romania se poate comanda aici http://moto-gear.ro/index.php/ceas-indicator-bord-rx2-produs-18777.html dar se gaseste mai ieftin SH pe Ebay.de. Eu l-am vrut nou, cu toate ca nu mi-a dat factura, era in cutie cu foliile pe el. Am avut ceva probleme la senzorul de apa si de ulei, nu se potriveau la filet si a trebuit sa le refacem la strung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 eu asa le stiu de capete de ghidon p.s.bordul e universal?cat a costat??? Capat de ghidon esti tu. Alea-s semighidoane, capetele sunt bombele alea care se infileteaza in capatul semighidonului, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabollyq Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2014 prima iesire am intors ceva capete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 prima iesire am intors ceva capete interersant proiect dar.... cred ca mai multe capete intorcea stoc.... asa va ramane sau....mai urmeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabollyq Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2014 Mai am de pus aripa fata si belly pan-ul care sunt tot custom, de alungit evacuarile si ridicate pe langa codita si de montat oglinzile retrovizoare. Pe viitor, cand va permite bugetul, urmeaza bascula alungita, monobrat cu anvelopa de minim 240mm. Pe mine, aspectul stock la motocicleta asta nu ma dadea pe spate. Am luat-o fix pentru ce poate sa faca motorul in V si pentru sunetul demential care il scoate ajutat de evacuarile sport. E foarte posibil sa o pun la vanzare dupa ce termin cu ea, imi face cu ochiul rau tare un zx10r. dar...voi vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Vopseaua e marfa, motorul e marfa, bordul e marfa, dar masca asta nu ai mai vazut-o in alte 231.951 locuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabollyq Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2014 Mulțumesc pentru aprecieri Referitor la masca, a fost la îndemână. Pe afară sunt cu nemiluita, în tara la noi...așa și așa, la mine în oraș. ..niciuna mă refer la masca și nu la proiecte custom. Și dacă aurezi așa un pic pe net pe site-uri de la noi vei observa ca nu prea ai de unde alege. E plin internetul de măști cyclop și alte derivate. Ținând cont de brutalitatea motorului de pe tl1000 asta mi s-a părut cea mai potrivita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate