Razvan_deva Postat Martie 4, 2014 Autor Share Postat Martie 4, 2014 cadru nu are nici o lovitura nu e deplastat aiurea. . m`am uitat si am verificat. .furca e boloboc :| . . o sa mai incerc si maine. . azi sunt putin obosit poate aia e prob . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Si un number plate de moto cross ar arata bine proiectoarele din mastile street fighter sunt cam varza nu bat ok doar asa sa fi vazut ca soseaua nu prea o vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Sper ca te-ai gandit cum o sa o cobori de la et 4 dupa ce e gata ) Bafta cu proiectul. ii da drumu usor pe scari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 daca inca nu a gasit inca o varianta de coborat ( desi mai sus omul a spus ca a coborat-o pe asfalt ) i sugerez sa i dea drumul de la etaj cu sfori pe geam ! Anyway imi place ce ai facut si daca tot nu reusesti cu , carenele iata o idee ! Mai taie din ele dale dreacu ! Sunt curios care e bai-ul ! Verifica daca nu sunt fortate in prinderi sau mai stiu eu ce sa stea lejer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_deva Postat Martie 5, 2014 Autor Share Postat Martie 5, 2014 daca inca nu a gasit inca o varianta de coborat ( desi mai sus omul a spus ca a coborat-o pe asfalt ) i sugerez sa i dea drumul de la etaj cu sfori pe geam ! Anyway imi place ce ai facut si daca tot nu reusesti cu , carenele iata o idee ! Mai taie din ele dale dreacu ! Sunt curios care e bai-ul ! Verifica daca nu sunt fortate in prinderi sau mai stiu eu ce sa stea lejer Dupa modelu ala mam luat la burta exact asa am facuto . . uite poza a ajuns pe asf:D --->> http://postimg.org/image/yd8zhhgw9/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate