petrilacocuz Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 (editat) Salutare! In ideea ca sunt multe locuri frumoase de vazut si la noi, postez "cateva" imagini din drumetiile mele. Poate va vor inspira in viitoarele calatorii. In drum spre Camping Glavoi (Apuseni) Glavoi: Pe traseul Cheile Galbenei... Plaja Corbu Vama... Lacul Babadag... Lac Razim Cetatea Enisala si imprejurimi Sulina... Ceahlau Salina Turda Cheile Turzii In drum spre Rosia Montana Muzeul Mineritului din Rosia Montana Taul Rosia Cum cosidera unii ca-i "șade bine" unui munte... In drum spre Pestera Poarta lui Ionele (Muntii Bihorului) Pestera De tinut minte si aplicat in orice zona a Romaniei si nu numai! Un 2014 cu cat mai multi km... In drum spre Chiscau Muzeul Flutur (http://www.lafluturi.ro/) Un 2014 cu cat mai multi km... Editat Ianuarie 20, 2014 de petrilacocuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 foarte frumoase pozele.. e drept ce spui .. sunt o sumedenie de destinatii turistice in romania .. recomand vizitarea site`ului din semnatura! .. pozele sunt rodul unui an motociclistic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2014 (editat) foarte frumoase pozele.. e drept ce spui .. sunt o sumedenie de destinatii turistice in romania .. recomand vizitarea site`ului din semnatura! .. pozele sunt rodul unui an motociclistic? Mersi! Nu sunt rodul unui an motociclistic, ci rodul unei drumetii din 2013, cand am avut aproximativ 10 zile libere si vreo 700 lei (incluzand si benzina). Ce-i drept, am mai mancat pe la rude si dormit numai la cort. Se pot vedea multe cu bani putini. Asta excluzand fotografiile din Sulina caci alea sunt din 2012, restul din Dobrogea, care a fost o alta excursie tot in 2013 si cele de pe Transfagarasan care sunt cand am fost la Man... Editat Ianuarie 20, 2014 de petrilacocuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi N Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Frumoase poze, ce aparat ai folosit si ce obiectiv ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Ianuarie 20, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2014 (editat) Frumoase poze, ce aparat ai folosit si ce obiectiv ? Pfff... absolut toate fotografiile sunt facute cu un Kodak vechi de vreo 8-9 ani (nu poate prietena aprecia exact vechimea). Odata se faceau camere bune. Iti vine sau nu sa crezi, camera are 4 mega pixeli si zoom optic 5x. Nu se poate pune obiectiv... Asta e: http://reviews.cnet.co.uk/compact-digital-cameras/kodak-easyshare-z700-review-39195017/ le: Din nefericire i s-a cam terminat viata. Chiar si cu acumulatori noi tine maxim 30-40 cadre. Acum ne gadim sa achizitionam asta: http://www.emag.ro/aparat-foto-digital-nikon-coolpix-l820-16mp-black-vna330e1/pd/EK4NNBBBM/ Am gasit numai review-uri pozitivie despre ea... Editat Ianuarie 20, 2014 de petrilacocuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei/KLX Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Super! Si mai sunt inca pe atatea locuri frumoase nemarcate pe harti si fara indicatoare care merita vizitate. La mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sleepwalker Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 (editat) Ti-am vazut mobra parcata la Chiscau, la pestera Ursilor, anul trecut. A mea era parcata chiar langa, adica era tot un F650, dar alb ... Poate mai tii minte, poate nu. Se pare ca de atunci ai schimbat-o ... Ca si mine ... Pe V-strom ... Ca si mine Drumuri bune si poze frumoase in continuare! Editat Ianuarie 21, 2014 de Sleepwalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2014 (editat) Ti-am vazut mobra parcata la Chiscau, la pestera Ursilor, anul trecut. A mea era parcata chiar langa, adica era tot un F650, dar alb ... Poate mai tii minte, poate nu. Se pare ca de atunci ai schimbat-o ... Ca si mine ... Pe V-strom ... Ca si mine Drumuri bune si poze frumoase in continuare! Da-da. Tin minte... De o luna si cateva zile sunt fericitul posesor al unui V-strom. In schimb, al meu e de 650. Din pacate m-am plimbat cu el maxim 30 km. Abia astept sa vina caldura si sa-i scot numere... Super! Si mai sunt inca pe atatea locuri frumoase nemarcate pe harti si fara indicatoare care merita vizitate. La mai multe! pfff... sigur sunt macar de 10 ori mai multe... Noroc! Editat Ianuarie 21, 2014 de petrilacocuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quintrixman Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 ma bucur ca inca exista oameni care stiu sa se bucure de calatorii low cost. felicitari ! multi km in 2014...pe v-strom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Martie 31, 2014 Autor Share Postat Martie 31, 2014 Desi am trecut de 'n' ori pe langa Lacul Rosu, niciodata n-am explorat imprejurimile. Cam asta e... Valea Bicajelului Cheile Sugaului - Munticelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Foarte faine peisajele! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Martie 31, 2014 Autor Share Postat Martie 31, 2014 Foarte faine peisajele! Felicitari! Un fotograf bun probabil te-ar contrazice, dar multumim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut1979 Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Frumos tinere :-) :-) :-) :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 De pe meleagurile Iasului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 De pe meleagurile Iasului... Unde mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 Unde mai exact? Uite aici: https://www.google.com/maps/place/Rezerva%C5%A3ia+Repedea/@47.1278001,27.752708,11z/data=!4m2!3m1!1s0x40caf9ccf175b7ef:0xa773bbc379c8d583 http://ro.wikipedia.org/wiki/Locul_fosilifer_Dealul_Repedea Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate