adiandrei Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Salut! O sa-ti fac niste poze cu cele 4 prinderi. Nu stiu daca voi reusi ca 2 dintre ele sun destul de ascunse, dar oricum voi incerca. nu inteleg cum ai prins in partea de jos, sub sa, in ce ai facut gaura? » Post actualizat in 15 Jul 2014 15:26 Acum am vazut, in partea de jos ai un cadru metalic, eu nu-l am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GrozaS Postat Iulie 15, 2014 Autor Share Postat Iulie 15, 2014 Nu este prins de cadrul acela metalic. Trebuie sa ai 2 suruburi care tin plasticul acela de peste roata. Acele suruburi intra in cadru si sunt suficient de puternice ca sa prinzi suportul. Iar in spate eu am doua chesti filetate care intra in capatul cadrului. Ai si tu ceva asemanator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 o sa fac niste poze azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrasqul Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Salut! Am vzut ca vorbiti de sv si ma bag si eu in discutie.sunt proaspat posesor al unui sv 650 s din 2001 si am niste nelamuriri.in primul rand de pe la 140 km/h in sus incepe sa trepideze de te ia frica.mai mult de 160 nu i-am dat pentru ca nu ma simteam in siguranta.a doua problema e ca aud tot felul de zgomote ciudate.stiu ca sv-ul este un motor mai zgomotos de felul lui dar necunoscand pe nimeni care sa aiba nu pot sa compar.daca puteti sa ma lamuriti cu ceva as fi recunoscator.multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zen69 Postat August 10, 2014 Share Postat August 10, 2014 frumoasa.un model care mia placut mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GrozaS Postat August 11, 2014 Autor Share Postat August 11, 2014 frumoasa.un model care mia placut mereu Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytyk Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 nici mie nu-mi place suportul acela de numar mare...din pacate daca vrei sa-l inlocuiesti cu ceva mai mic cred ca trebuie sa-l tai (cred) ...eu asa l-am luat, taiat si zic ca se vede mai bine Si al meu a fost taiat, nu arata rau deloc in schimb nu imi plac oglinzile tale, le prefer pe alea stock » Post actualizat in 27 Aug 2014 09:25 Salut! Am vzut ca vorbiti de sv si ma bag si eu in discutie.sunt proaspat posesor al unui sv 650 s din 2001 si am niste nelamuriri.in primul rand de pe la 140 km/h in sus incepe sa trepideze de te ia frica.mai mult de 160 nu i-am dat pentru ca nu ma simteam in siguranta.a doua problema e ca aud tot felul de zgomote ciudate.stiu ca sv-ul este un motor mai zgomotos de felul lui dar necunoscand pe nimeni care sa aiba nu pot sa compar.daca puteti sa ma lamuriti cu ceva as fi recunoscator.multumesc! E ciudat, vezi sa nu ai ceva probleme la furca sau cauciucul fata. Zgomote ciudate la motor? Ce vrei sa zici cu asta? Ce fel de zgomote? Si al meu face ca masina de cusut dar e un zgomot rotund, sunete de tonalitate joasa ca sa zic asa, nimic metalic. Cat despre top speed, 220 m-am simtit destul de safe. bine cat de safe poti fi la 220;))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GrozaS Postat August 27, 2014 Autor Share Postat August 27, 2014 Si al meu a fost taiat, nu arata rau deloc in schimb nu imi plac oglinzile tale, le prefer pe alea stock Eu nu am avut de ales, am luat mobra cu niste oglinzi "carbon".. Le-am gasit pe astea la pret bun si am zis ca le iau ca sigur sunt mai bune ca si chinezariile alea. Si parca imi plac mai bine ca si acelea originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytyk Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Eu nu am avut de ales, am luat mobra cu niste oglinzi "carbon".. Le-am gasit pe astea la pret bun si am zis ca le iau ca sigur sunt mai bune ca si chinezariile alea. Si parca imi plac mai bine ca si acelea originale. stii cum e? e al tau si trebuie sa iti placa:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GrozaS Postat August 28, 2014 Autor Share Postat August 28, 2014 stii cum e? e al tau si trebuie sa iti placa:-) Exact Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Toba e belea. Bagaje ai suficiente acolo ca sa ajungi in Japonia, n-o sa ai probleme cand o sa te muti Ai aranjat mobra cum trebuie, sa te bucuri de ea multi km fara emotii/incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Ai aranjat mobra cum trebuie, sa te bucuri de ea multi km fara emotii/incidente! +1. Suportul ala de bagaje chiar e facut finut si la cate ai agatat de el sigur e si util! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GrozaS Postat August 29, 2014 Autor Share Postat August 29, 2014 Toba e belea. Bagaje ai suficiente acolo ca sa ajungi in Japonia, n-o sa ai probleme cand o sa te muti Ai aranjat mobra cum trebuie, sa te bucuri de ea multi km fara emotii/incidente! Multumesc mult! Facem tot posibilul sa avem grija unul de celalalt. +1. Suportul ala de bagaje chiar e facut finut si la cate ai agatat de el sigur e si util! Am facut toate lucrarile cu ajutorul tatalui meu, a avut foarte multe idei legate de rezistenta, siguranta, functionalitate etc. Fara el sigur nu ar fi iesit asa eu neavand inca experienta necesara pentru a mesteri singur la asa ceva dar am invatat foarte multe. Nu am avut nici un fel de probleme cu bagajele, au rezistat si s-au comportat foarte bine la drum lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate