cro10boss Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Salutari sunt nou pe aici nu stiu daca postez unde trebuie,am o motocicleta derbi gpr 125 4 timpi ,am avut racordul dintre carburator si admisie crapat ,l,am schimbat,acum cand merg cu ea,in trapta 1 si 2 trage cat de cat,de la a3a in sus nu se mai tureaza decat in 6 mi -7mi.. Si nu prine mai mult de 60 km/h, mentionez ca robinetul vacum este nou,la carburator mi.am bagat putin nasul si cam atat,va rog ajutati.ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Salutari sunt nou pe aici nu stiu daca postez unde trebuie,am o motocicleta derbi gpr 125 4 timpi ,am avut racordul dintre carburator si admisie crapat ,l,am schimbat,acum cand merg cu ea,in trapta 1 si 2 trage cat de cat,de la a3a in sus nu se mai tureaza decat in 6 mi -7mi.. Si nu prine mai mult de 60 km/h, mentionez ca robinetul vacum este nou,la carburator mi.am bagat putin nasul si cam atat,va rog ajutati.ma pe liber se tureaza bine ? poate ai limitare la ea....verifica nivelul din carburator , (vezi postul meu "problema cbr 125 ) de mai jos citeste-l si ai sa vezi cum se verifica nivelul din carburator e simlu ) apoi verifica sa nu cumva sa mai traga aer fals pe undeva....verifica bujia vezi ce culoare are poate merge innecat sau prea sarac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cro10boss Postat Februarie 7, 2014 Autor Share Postat Februarie 7, 2014 Da pe liber se tureaza maxim, limitare nu am, a mers ok pana acum 3 sapt ,am sa ma uit la nivel si am sa revin cu noutati,mersi frumos Bujia e de culoare neagra Alte opinii? va rog Alte opinii? Va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 (editat) Da pe liber se tureaza maxim, limitare nu am, a mers ok pana acum 3 sapt ,am sa ma uit la nivel si am sa revin cu noutati,mersi frumos Bujia e de culoare neagra Alte opinii? va rog Alte opinii? Va rog Bujie neagra : Cauze posibile: amestec benzina/aer gresit ; bujia nu da scanteie corect ; ..clar la tine vine benzina multa si merge innecata daca bujia e neagra sau vezi filtru de aer sa nu fie infundat ceva.......e pe injectie sau carburatie ? Editat Februarie 7, 2014 de Effect20CM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 (editat) Amestec bogat. shoc blocat pe deschis nivel prea mare cui pontou care nu inchide filtru aer foarte murdar corpuri straine in air-box sau "mi-am bagat putin nasul" Editat Februarie 8, 2014 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cro10boss Postat Februarie 8, 2014 Autor Share Postat Februarie 8, 2014 Sigur este prea mare nivelul, filtrul de aer este nou, cand am desfacut la plutitor de un jigler principal si era desfacut,eu l.am strans,trebuia lasat asa? Cum reglez nivelul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 cu sublerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cro10boss Postat Februarie 8, 2014 Autor Share Postat Februarie 8, 2014 Indian 73.. Decat raspunsuri inutile mai bine deloc,...am rezolvat problema,era din cauza membranei cand am desfacut si am prinso in afara ,am pus.o corect si acum e ok,merge ok motocicleta,multumesc pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Indian 73.. Decat raspunsuri inutile mai bine deloc,...am rezolvat problema,era din cauza membranei cand am desfacut si am prinso in afara ,am pus.o corect si acum e ok,merge ok motocicleta,multumesc pentru ajutor Deci problema a fost ; "mi-am bagat putin nasul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cro10boss Postat Februarie 8, 2014 Autor Share Postat Februarie 8, 2014 Da ) eu il desfacusem cu scopul de al curati..dar cu graba am dat lucrurile peste cap,bine ca am descoperit , si nu a fost ceva grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate