field glass Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Mi am pus de curand tobe akrapovic si mi a spus cineva ca daca scot catalizatorul se aude mai frumos si mai tare sunetul ? Care sunt avantajele , dezavantajele ? De costat am vz ca ii 5mil pe net da merg la cineva care lucreaza la esapamente... vreau sa stiu daca se merita . Ms ,o seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 iti mareste consumul....laso asa ca se aude destul de frumos si cu tobele sport...Fata de cele stock nu cred ca vrei sa atragi si mai mult atentia asupra ta(politie gen) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 iti mareste consumul.... Pe ce te bazezi cand spui acest lucru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 daca are sonda lambda,nu elimina catalizatorul. Modelul 2004 are catalizator dar nu are sonda,in cazul asta nu afecteaza consumul. Eu am modelul 2004 si primul lucru care a "zburat" de pe motoreta a fost catalizatorul. Consuma intre 4-6% in functie de turatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
field glass Postat Februarie 13, 2014 Autor Share Postat Februarie 13, 2014 Ameu ii 2006 .Cu ce ai inlocuit apoi bucata aia ? Cat te o costat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 Pune doua goarne la iesirea tevilor, o sa se auda si mai tare!!! eu asa fac, dar doar noaptea dupa 12 sa fiu sigur ca imi trezesc vecinii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Traian Buzenchi Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Pune doua goarne la iesirea tevilor, o sa se auda si mai tare!!! eu asa fac, dar doar noaptea dupa 12 sa fiu sigur ca imi trezesc vecinii! Te-ai simtit puternic cand ai scris postul asta? Sau destept? A intrebat omul care sunt avantajele si dezavantajele inlocuirii catalizatorului. Daca stii, bine, daca nu, poate ti se potriveste mai bine alt topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate