Lone wolf0 Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 Salut. Se aude ceva de întrunirea de la Gârnic de anul ăsta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 anul trecut s-a mai tinut pana la urma? se amanase in septembrie parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Nici eu nu am auzit nimic nici de anul trecut, se pare ca anul asta mai trebuie asteptat pentru calendarul intrunirilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 A avut loc anul trecut festivalul de la Garnic in septembrie, dar a fost foarte slabut in comparatie cu cel din 2012. Acum a fost frig, a si plouat...noroc ca am dat de niste tipi si am petrecut intre noi cu o chitara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Februarie 23, 2014 Autor Share Postat Februarie 23, 2014 (editat) Şi eu tin minte ca s-a ţinut. Nu am avut ocazia sa ajung. Dar anul asta voi fi prezent cu Hoinarul acolo. Dupa spusele celor de la Rocker's, va fi pe 2 si 3 mai. Cine e din turnu severin sau din apropiere si merge? Editat Februarie 23, 2014 de Lone wolf0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 (editat) da la Garana vine cineva?? chiar daca nu e festival moto? @kato?? Editat Februarie 23, 2014 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Februarie 23, 2014 Autor Share Postat Februarie 23, 2014 În ce judeţ este mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 În ce judeţ este mai exact? http://www.rockstage.ro/detalii/12668/Garana-Jazz-Festival-2014/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Februarie 23, 2014 Autor Share Postat Februarie 23, 2014 Hmmm. Jazz. Suna tentant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 (editat) Şi eu tin minte ca s-a ţinut. Nu am avut ocazia sa ajung. Dar anul asta voi fi prezent cu Hoinarul acolo. Dupa spusele celor de la Rocker's, va fi pe 2 si 3 mai. Cine e din turnu severin sau din apropiere si merge? In perioada aia sunt in Vama, nu am cum sa ajung. Editat Februarie 23, 2014 de Clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Februarie 23, 2014 Autor Share Postat Februarie 23, 2014 În Vama as fi mers si eu dar is nou pe sosele si singur nu prea imi vine sa merg pe drum lung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 In acest weekend se pare ca se va tine intrunirea la Girnic...nu se inscrie nimeni la ea?! Daca cineva detine informatii (altele decit cele deja prezentate) privind intrunirea, il rog sa le posteze aici, ca sa stim cum ne organizam cei care vrem sa mergem. Ma intereseaza in principiu locuri de cazare la pensiuni, rezervari, etc. Eventual o persoana de contact din zona si ceva numere de telefoane, fiindca as vrea sa ne cazam la pensiune, este destul de frig pentru cort si vremea nu pare sa se imbuneze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 ivane, daca afli ceva in timp util posteaza aici! tks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Cazare gasesti la localnici, intrebi prin sat. Din 2009 de cand a inceput sa se tina intrunirea de la Garnic, in fiecare an am stat la oameni acasa - am gasit de fiecare data toti care eram in trupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 In acest weekend se pare ca se va tine intrunirea la Girnic...nu se inscrie nimeni la ea?! Daca cineva detine informatii (altele decit cele deja prezentate) privind intrunirea, il rog sa le posteze aici, ca sa stim cum ne organizam cei care vrem sa mergem. Ma intereseaza in principiu locuri de cazare la pensiuni, rezervari, etc. Eventual o persoana de contact din zona si ceva numere de telefoane, fiindca as vrea sa ne cazam la pensiune, este destul de frig pentru cort si vremea nu pare sa se imbuneze. Nu cred ca mai sunt locuri, dar merita intrebat la tel: 0729110033, http://www.gernik.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Cred ca anul asta voi spune "pas" din mai multe motive! Primul, e lipsa prietenilor care isi anunta prezenta acolo. Urmatorul este vremea, care se pare ca in acest weekend va fi ploioasa pe toata perioada evenimentului, culminind duminica, cu precipitatii si vint iesite din tipar. http://vremea.net/Vremea-in-Garnic-judetul-Caras-Severin/prognoza-meteo-pe-7-zile Inca un motiv ar fi lipsa cazarii la o pensiune, unde sa pot sa-mi usuc hainele si sa fac un dus fierbinte... Stiu ca se gaseste cazare ieftina la localnici, dar si conditiile oferite sint minimale...asa ca o sa prefer un weekend petrecut in garaj cu vreo citiva prieteni, linga un pahar de bere/suc sau ce s-o mai gasi... Distractie maxima si soare celor care vor merge anul asta acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Ploua cu spume.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Si eu vroiam sa merg impreuna cu cativa prieteni, dar se pare ca vremea strica planurile...si nu se aude a se imbunatatii. Ar fii o idee masina, dar... @ivan pedala ce misto a fost in anii trecuti acolo...stim noi @deviltry esti din zona de stii ca ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 A participat careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 dap, eu plus doi din bucuresti da la Garana vine cineva?? chiar daca nu e festival moto? @kato?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 dap, eu plus doi din bucuresti poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 (editat) poze? mai citesti odata sa vezi cui i-am raspuns si-ti vei da seama ca este vorba de Garana, nu Garnic Editat Mai 12, 2014 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 mai citesti odata sa vezi cui i-am raspuns si-ti vei da seama ca este vorba de Garana, nu Garnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate