bandy202 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Va salut , daca cumva din greseala este vrun motociclist pierdut prin Slovacia il invit sa scrie aici ....eu lucrez de cateva luni aici si sezonul asta cel putin il prind complet in SK Numai Bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 13, 2014 Share Postat Martie 13, 2014 daca cumva din greseala este vrun motociclist pierdut prin Slovacia il invit sa scrie aici ....eu lucrez de cateva luni aici si sezonul asta cel putin il prind complet in SK Unde in SK? Bratislava? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Martie 13, 2014 Autor Share Postat Martie 13, 2014 Eu sunt in Nitra . Mda Bratislava era la o aruncatura de batz de Viena ...oricum nici de la Nitra nu e mult (numai autostrada ) Sambata dimineata ma pregatesc de un drum spre casa 1100 de km pana la Iasi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papy01 Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Noi suntem in Pata (~20km de Nitra). Trimite un PM, ceva, daca ai chef sa te plimbi intr-o zi si sa ne vizitezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChickenX Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Salutare, Sunt si eu langa Bratislava (Senec) si ma gandeam pentru weekend incotro sa o apuc. Ceva idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 Pacat ca plec in weekend la Oradea la intrunire ca te ghidam io prin Sk Ca traseu prin munti ori Carpatii mici la N de Bratislava ca e aprope de tine ..ori daca vrei sa arzi 300 km si recomand in Tatra Zilina-Banska Bistrita -Donovaly -Propad e super zona si stai departe de autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChickenX Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 (editat) Ma gandeam sa merg spre Liptovsky Mikulas sau Bojnice, iar un drum mai scurt pana in Austria la Neusiedler see poate fac si o baie daca e vremea buna. Editat Iunie 19, 2014 de ChickenX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 Dap , Liptovsky Mikulas e exact pe traseul Donovaly -Poprad , supermisto drumul .la liptovsky poti face si o baie e Tatralandia in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChickenX Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Suna tentant Tatralandia . I-am aratat si prietenei mele si deja nu mai scap de ea dar cred ca weeoendul asta nu e cea mai buna vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Iunie 20, 2014 Autor Share Postat Iunie 20, 2014 Fara probleme te poti duce , Tatralandia e acoperit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChickenX Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 In totalitate? Nu cred. Ma gandesc la piscinele gen spa/wellnes sau strict pt inot sa fie acoperite dar toboganele cu apa si celelalte distractii presupun ca sunt in aer liber. O sa ma uit si pe site-ul lor. » Post actualizat in 23 Jun 2014 07:17Pana la urma am fost la Trencin, iar in timp ce vizitam castelul ne-am intalnit si cu 2 conationali, nu motociclisti, foarte amabili. Se pare ca suntem totusi ceva romani prin Slovacia asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Iunie 23, 2014 Autor Share Postat Iunie 23, 2014 Suntem , cel putin in Nitra suntem cativa , din pacate numai unul e motorist in Nitra + inca 2 si jumatate in Pata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChickenX Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Nu prea conteaza daca sunt sau nu motoristi poate trec si eu cu prietena intr-un weekend pe la Nitra in plimbare (sa vada castelul) si daca aveti chef de o bere (fara alcool pt soferi) las un mesaj aici. La mine in oras mai este un baiat cu care ma inteleg foarte bine si sincer conteaza, mai ales ca eu stat ceva vreme singur pe aici. Btw, ai invatat limba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Iunie 23, 2014 Autor Share Postat Iunie 23, 2014 Nu , nu am invatat inca sunt din decembrie 2013 aici , si proiectul in engleza , nu prea am ocazia sa invat limba , La bere poate ne vedem ...eu in cam fiecare weekend o tai cu moto (nu prea stau in Nitra ) ...sapt asta iar ma duk prin Ro sa imi iau sotia , tinem legatura pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChickenX Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Nici eu din pacate nu prea le vorbesc limba (decat ceva cuvinte/expresii) si ma tot perind intre Slovacia si RO de cativa ani. Poate ne nimerim intr-un weekend in aceeasi directie. Am scris si pe topicul "Austria", ma bate gandul sa merg la Billy Idol in Viena pe 2 iulie, se mai duce cineva? » Post actualizat in 25 Jun 2014 11:37edit: Oficial eu ma duc la concert, tocmai ce am cumparat biletele. Daca mai vine cineva si are chef sa vorbeasca cu un conational sa lase un mesaj aici sau privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChickenX Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 Salutare! Pe unde va faceti voi reviziile aici in Slovacia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Salutare! Pe unde va faceti voi reviziile aici in Slovacia? Salut! Sunt placut surprins sa aflu ca stai in SK. Mai ales in Senec. Eu lucru in Polonia si deseori ma duc in delegatie la Senec la unul dintre transportatorii nostrii. Si vad ca esti posesorul unu Star la fel ca mine. Poate ne vedem cu prima ocazie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat August 15, 2015 Share Postat August 15, 2015 Eu de astazi sunt in Trnava ,dar fara motor )) acasa monentan e mai safe pt ea.nu stiu cat stau dar daca ma prinde primavara ,aduc si pe Dansa pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate