Gavrila Stefan Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Ok mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu2015 Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Vezi ca a venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gavrila Stefan Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Ok. Îl sun mâine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Mersi! La anul vom pregati un traseu mult mai lung si cu mai multe opriri si poate vom reusi si o implicare mai activa a presei inaintea evenimentului pentru mediatizarea lui. Oricum, apreciez orice ajutor, sfat sau sugestie! P.S. Am incercat sa popularizez si pe aici si forumul vecin, dar feedback-ul nu a fost cel asteptat: /index.php?/topic/717629-actiune-de-caritate-internationala-distinguished-gentlemans-ride/ /index.php?/topic/706010-the-distinguished-gentlemans-rides/ /index.php?/topic/717660-mars-moto-distinguished-gentleman%E2%80%99s-ride-28-septembrie-2014/ http://www.pro-bike.ro/forums/topic/122211-actiune-de-caritate-internationala-distinguished-gentlemans-ride/ Deci, a fost mai lung traseul de anul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Nu m-am ocupat eu anul acesta si nici nu am reusit sa ajung, dar a fost mai lung traseul...au fost vreo 50 de participanti din cate am vazut, desi vremea nu a fost cea mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Cam liniste pe aici..nu mai sunt clasice sau nu le mai scoateti? De cand am ramas cu endurachele pe tusa mai scot baba pe ulita ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate