Serban.S Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 decelerarea brusca nu se poate face pe pamant cu gume de strada, nu poate fi atat de violenta incat sa te dea cu barbia de ghidon decat in cazul unei sarturi (parasirea carosabilului) in cazul unei franari constiente bratele sunt incordate si barbia e usor adusa in piept, deci, cam greu cu lovitura. din pacate este singura zona care nu poate fi protejata de casca, de aceea se monteaza pe ghidon acei bureti de protectie(valabil pt motorete din clasa touring-enduro). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 eu la toate decelerarile bruste pe care le-am suferit pana acum, circuland pe strada, am ratat cu mult bordul sau ghidonul. am raschetat oglinzile (a trebuit sa-mi scot ciobulete din picioare), dar partea superioara a avut de suferit numai la impactul cu altele. daca decelerarea brusca este de fapt o aterizare nasoala, poate se schimba datele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Pana la urma motoreta a cazut si ea in apa sau nu? Pozitia in care apare in articol si in video pare imposibila pt un accident, e fix pusa pe marginea canalului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 din cate se pare, motocicleta nu a ajuns in apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate