MANNIX-600 Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 (editat) Am gasit undeva urmatoarele piese: -un maner de frana cu tot cu rezervor si pompa- De la ce model de moto e?? Isi poate da seama cineva, dupa maner?? -o.. un... nu stiu ce e, dar eu zic ca e un generator de curent, dinam, ceva.. Demaror nu e, ca n'are bendix.. Pe el scrie ca e sub licenta japoneza.. MORIYAMA si mai scrie DUCATTI.. si made in ITALY.. L'am invartit cu mana si am masurat- scoate ceva tensiune (la ce turatie ii dadeam eu... mica.) De la ce moto sunt?? Editat Martie 28, 2014 de MANNIX-600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Demaror nu e, ca n'are bendix. Nu trebuie sa aibe neaparat bendix pe el, bendixul se poate afla si pe volanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 (editat) la cele mai multe motociclete, solutia costructiva care inlocuieste bendixul, este frayul ... un rulment de sens acela este un demaror de la o motoreta cu cilindree mica Editat Martie 28, 2014 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Martie 28, 2014 Autor Share Postat Martie 28, 2014 Multumesc! Maneta- o fi TOT de la o motoreta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 dupa calitatea proasta, sigur nu este japoneza. Italia, Anglia, ceva de 125cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Electromotor de scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Aprilie 2, 2014 Autor Share Postat Aprilie 2, 2014 Multumesc. L'am incercat la bateria moto- functioneaza. Cand l'oi curatza, sa vad daca are si vre-un cod pe el.. Sa vad de la ce e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Releu, dupa coduri DIN, pare sa fie ceva de lumina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate