adyteodorescu Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Salutare tuturor bikerilor din Belgia. As avea nevoie de un transport din Belgia in Romania in data de 10.04.2014 pentru 2 imprimante si o masa de TV, maxim 20 kg. Preluarea se face din Lummen si descarcarea in Romania la Ploiesti sau in alt oras. Ma intereseaza daca stiti pe cineva care e disponibil sa ridice bunurile de la Lummen in data de 10.04 intre orele 9-16 si sa le aduca in Romania cu un cost rezonabil. Astept raspunsurile voastre si va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 salut,nu stiu daca iau de la o adresa anume,dar daca il aduci la bxl sigur il transporta,iar nu stiu daca o sa il livreze la ploiesti dar stiu ca la baia are sau satu mare merg baieti,uiti las un nr de tel :0040744210580 bozga trans ,suna si intreaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyteodorescu Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 Ms mult, o sa sun sa vad care e trb. Raman dator de cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 Buna ziua, am de dus un Ducati 749 din Bucuresti in Bruxelles. Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 (editat) Grija mare tare cu motorul si transportatorii, am tot incercat cativa pana acum si doar unu m-a multumit dar s-a lasat de meserie intre timp. In rest ce am mai trimis a ajuns fie plin cu bagaje pe sau in jurul, fie cazut si cu pagube mai mari decat zgarieturi ... https://www.facebook.com/ARM.Logistics/ Firma asta am vazut ca au transportat/transporta si motoare. Nu ii recomand iti dau doar o sugestie. Iti recomand sa ai pe cineva care sa supervizeze incarcarea si descarcarea motocicletei cat si modul in care e ancorata. Editat Aprilie 14, 2016 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibirec Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 https://www.facebook.com/ARM.Logistics/?fref=ts ARM Logistics sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate