Jump to content

Transport Belgia-Romania

adyteodorescu
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor bikerilor din Belgia. As avea nevoie de un transport din Belgia in Romania in data de 10.04.2014 pentru 2 imprimante si o masa de TV, maxim 20 kg. Preluarea se face din Lummen si descarcarea in Romania la Ploiesti sau in alt oras. Ma intereseaza daca stiti pe cineva care e disponibil sa ridice bunurile de la Lummen in data de 10.04 intre orele 9-16 si sa le aduca in Romania cu un cost rezonabil. Astept raspunsurile voastre si va multumesc anticipat.

salut,nu stiu daca iau de la o adresa anume,dar daca il aduci la bxl sigur il transporta,iar nu stiu daca o sa il livreze la ploiesti dar stiu ca la baia are sau satu mare merg baieti,uiti las un nr de tel :0040744210580 bozga trans ,suna si intreaba

• 2 years later...

Grija mare tare cu motorul si transportatorii, am tot incercat cativa pana acum si doar unu m-a multumit dar s-a lasat de meserie intre timp. In rest ce am mai trimis a ajuns fie plin cu bagaje pe sau in jurul, fie cazut si cu pagube mai mari decat zgarieturi ...

https://www.facebook.com/ARM.Logistics/ Firma asta am vazut ca au transportat/transporta si motoare. Nu ii recomand iti dau doar o sugestie. Iti recomand sa ai pe cineva care sa supervizeze incarcarea si descarcarea motocicletei cat si modul in care e ancorata.

Edited by Chivu