marcy89 Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Salutare! Stie careva dak chiuloasa de kawasaki klr de 650 se potriveste pe motor de Klr 600? Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Conteaza si anul, nu doar cilindreea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat Aprilie 7, 2014 Autor Share Postat Aprilie 7, 2014 cel de 600 e din 85 si cel d 650 e din 87 ASA la prima veredere e identica. si tot DHC 4VALVE . ambele motoare e varianta A ca sunt si B si C dar astea sunt modele mai noi de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Trebuie sa stii cu certitudine ca cele doua chiulase sunt identice inainte sa montezi una de motor 650 pe motor 600. La prima vedere pot parea identice dar pot diferi o multime de chestii de finete - de ex locatia pasajelor de ulei si de apa dintre cilindru si chiulasa. Daca ai posibilitatea - vezi doua garnituri de chiulasa de la cele doua modele si vezi daca au gaurile la fel - si chiar daca sunt la fel pe garnitura e posibil sa nu fie folosite toate. Cel mai simplu, verifica dimensiunile pistoanelor la cele doua modele, de fapt dimensiunea cilindrului: (cylinder bore diameter) - daca e diferit poti sa excluzi din prima orice asemanare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Verifica codurile pieselor, acelasi cod, aceeasi piesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Man lăsă-te de endureală și ieși pe asfal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat Aprilie 7, 2014 Autor Share Postat Aprilie 7, 2014 am iesit man. vezi poate vii la gratarel:P Man lăsă-te de endureală și ieși pe asfal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 am iesit man. vezi poate vii la gratarel:P Fac tot posibilul să ajung dacă-i vreme bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat Aprilie 7, 2014 Autor Share Postat Aprilie 7, 2014 am verificat si dupa cod de piesa s-ar potrivi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Pai atunci aia e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat Aprilie 7, 2014 Autor Share Postat Aprilie 7, 2014 CORECT! e adevarat ce spui.. demontez seara asta si fac comparatie Trebuie sa stii cu certitudine ca cele doua chiulase sunt identice inainte sa montezi una de motor 650 pe motor 600. La prima vedere pot parea identice dar pot diferi o multime de chestii de finete - de ex locatia pasajelor de ulei si de apa dintre cilindru si chiulasa. Daca ai posibilitatea - vezi doua garnituri de chiulasa de la cele doua modele si vezi daca au gaurile la fel - si chiar daca sunt la fel pe garnitura e posibil sa nu fie folosite toate. Cel mai simplu, verifica dimensiunile pistoanelor la cele doua modele, de fapt dimensiunea cilindrului: (cylinder bore diameter) - daca e diferit poti sa excluzi din prima orice asemanare. Am demontat, si ambele sunt la fel,identice, toata chestia e doar in cilindru...am pus garnitura de chiuloasa de pe ala de 600 pe cel de 650 si vine la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate