mau Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 aveti idee care este procedura de inmatriculare de la 1 dec 2006 pt 50 cc ... un link ceva ? am inteles ca se introduce obligativitatea inmatricularii la primarie ? ... vreau ceva cert ... oficial ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 e un topic la legislatie, acte, vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 pai se mai inmatriculeaza <50cc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 pai se mai inmatriculeaza <50cc ? de astazi DA ! ori inmatriculat ori inregistrat la primarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Ce naiba ...trebuie sau nu trebuie permis la =50 cm3 (jet force 50) il am inmatriculat. Am auzit de la un gabor k trebe permis..nush ce pm sa mai cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diesel GL Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 nu trebuie permis, in schimb trebuie inmatriculat sau inregistrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 si trebuie vama platita nu ?? (sun t nou p aici ,dar va citesc topicurile de mult ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 inmatricularea s-a luat ca o evidenta si o forma de a mai scoate bani...asadar, impozitul ne asteapta pe toti...cred ca o sa se ajunga sa platim impozit si pe pantofii cu care mergem in picioare, ca doar mergem...dar, ce sa le faci?asta e...si da...e un topic la legislatie, acte, vama care cuprinde mult mai multe informatii...aruncati un ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 la primarie nu stie nimeni nimic ... am intrebat cativa politai pe strada ... unu zice ca nu se inmatriculeaza altu ca se inmatriculeaza obligatoriu la udristei altu ca se inmatriculeaza la primarie ca remorcile ... tara de (cuvant urat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 ziceti mei , trebuie vama platita ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 eu m-am interesat azi se merge pentru bucresteni la primaria bucuresti, vis a vis de cismigiu . acolo se merge la camera X (am uitat care este) si se completeaza niste acte (fireste) se plateste taxa de inregistrare (inregistrare nu inmatriculare) si ai cu tine un act de proveninenta, carte de identitate sau act de omologare individuala de la rar sau certificat de conformitate (ceva de genul).. asta am inteles azi in urma unui telefon dat unei firme care aduce scutere . le multumesc pe aceasta cale ca au stat de vorba cu mine desi nu le sunt client, si ca m-au tratat mult mai bine decat ma asteptam .. firma se cheama gopop (au site si au pe site formularele parca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Firma este REVA Romania srl, importator de GoPOP... Camera 241... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 BUZZ!!! , cu noul cod rutier ? dak nu ai scuteru inmatriculat , (fara vama platita si nu il poti inmatricula ) nu mai ai voie sa umbli p drum publik ashai ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmyn Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 BUZZ!!! , cu noul cod rutier ? dak nu ai scuteru inmatriculat , (fara vama platita si nu il poti inmatricula ) nu mai ai voie sa umbli p drum publik ashai ?? bai eu am piagio hexagon de 125 si am nr galben..adik e inregitrat la promarie...mie mia cerut aia factura sau dac nu actele de vanzare cumparare de la notariat..si mam dus la notor si lam inregistrat...pl mea desi e de 125 nu mia zis nimeni nik...am amenzi de casca si viteza...si nu mia zis nimeni nimik...ascum vreau sa dau hexa sa iau un dna de 180...la fel fac si cu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 bai eu am piagio hexagon de 125 si am nr galben..adik e inregitrat la promarie...mie mia cerut aia factura sau dac nu actele de vanzare cumparare de la notariat..si mam dus la notor si lam inregistrat...pl mea desi e de 125 nu mia zis nimeni nik...am amenzi de casca si viteza...si nu mia zis nimeni nimik...ascum vreau sa dau hexa sa iau un dna de 180...la fel fac si cu ala ciudat...adik ma pot duce cu minsku la primarie?am si nevoie de carnet comform noilor legi?daca tot il inmatriculez la primarie, banuiesc ca nu am nevoie de carnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 hmm , poate la tine in judetz , nush la alte primari .. .! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 mei ,zicetimi unu , care stie da sau nu la scuter de 50 cc nu de125 sau nuj cum .. . la scuter de 50 iti trebe vama platita k sa il inscri la primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 mei ,zicetimi unu , care stie da sau nu la scuter de 50 cc nu de125 sau nuj cum .. . la scuter de 50 iti trebe vama platita k sa il inscri la primarie LOL cum sa nu trebuiasca??!! trebuie 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 la ce sectie trebuie sa ma duc la primarie ca sa primesc numar galben ? ca aici nimeni nu a auzit de numere galebene , bata-i vina sa-i bata !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 la ce sectie trebuie sa ma duc la primarie ca sa primesc numar galben ? ca aici nimeni nu a auzit de numere galebene , bata-i vina sa-i bata !! nu exista numere galbene. sunt numere rosii - provizorii, numere negre ori de leasing ori permanente, nu stiu la ce numere galbene te referi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 sunt niste numere galbene eliberate de primarie (sau consiliu judetean nu stiu sigur), pentru mopede, carute etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 aia e , ca nu stie nimeni sigur , unde, ce, cum, cand .... ms oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 la ce sectie trebuie sa ma duc la primarie ca sa primesc numar galben ? ca aici nimeni nu a auzit de numere galebene , bata-i vina sa-i bata !! In Bucuresti se numeste "Directia Transporturi, Drumuri si Sistematizarea Circulatiei", distractia costa 92RON (o singura data), iar numarul e galben, cam ca cel de troleu dar mai mic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate