mohaoliver Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Salutare Aş dori să cumpăr o geacă de piele de pe www.motofashion.ro A mai cumpărat cineva de la ei? Sunt de încredere? Produsele sunt de calitate? Vă mulțumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 http://www.motofashion.ro/index.php?productID=267 astea mi le-am comandat eu!erau ok ca si manusi doar ca ma la degetul mic ma jena o protectie!nu am putut sa le port si le-am donat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 manusi, am luat si eu si am fost multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 pe mine ma roadea la degetul mic! ca si calitate mie mi-au placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulpe1166 Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 mi-am cumparat o geaca acum cam 2 ani, super de treaba, noroc ca m-au intrebat ei ce dimensiuni, greutate, inaltime am, ca mi-ash fi luat geaca gresita. A sosit fara probleme, am probat-o.... perfect fit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mohaoliver Postat Aprilie 14, 2014 Autor Share Postat Aprilie 14, 2014 Din câte am citit pe forumul lor, doar două sau trei păreri negative, restul numai de bine, dar am vrut să aflu și ce știți voi...mulţam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Am luat si eu acum vreo 2 ani de pe acel site cate ceva. Au fost promti si foarte corecti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elfdepadure Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 (editat) Eu am facut o geaca de motor la ei, acum 3 ani. Sunt foarte inalt si mai subtire, asa ca a fost facuta pe dimensiunile mele. Au fost niste minusuri si niste plusuri. - Prima geaca a venit dupa 3 saptamani si ceva, avea manecile mai scurte cu vreo 3cm decat trebuia. I-am trimis-o omului inapoi si a facut alta. A doua a fost cu 2-3cm mai scurta pe lungime, dar am lasat-o asa ca nu era la fel de grav ca la maneci si deja se dusese jumate de sezon. A doua a intarziat parca si mai mult, mi-a spus ca a schimbat furnizorul si ca a avut si el niste intarzieri. - Pe site scrie sa iti iei masurile 'la fix', caci adauga ei tolerantele necesare. Eu asa am facut si geaca imi este cam stramta. Am fost nevoit sa scot protectiile de la coate si umeri ca sa pot intra in ea. + Produsul final e de foarte buna calitate, pielea si cusaturile sunt excelente. Am fost impresionat de cat de bine arata. Captuseala e OK (geaca are fermoar in spate de prindere la un eventual pantalon de costum), protectiile sunt din plastic dur cu perete interior din burete solid. De notat ca si prima geaca a fost la fel de impresionanta calitativ. + Se poate customiza cum doresti, culori si/sau model. + Omul a fost serios si mi-a schimbat geaca fara extra taxe cand i-am spus ca e o problema la maneci. Mai mult, la a doua a fost de acord sa mai modifice niste dimensiuni (am mai adaugat eu niste cm ici si colo). Geaca pe care i-am trimis-o inapoi cred ca o mai are si acum la vanzare, deci pentru el a fost pierdere (din punctul asta de vedere imi pare rau de situatie). + Pretul! Considerand calitatea, mi se pare foarte bun. Stiind ce stiu acum, mi-as mai face echipament la ei. Calitatea e foarte buna, pretul e mai mult decat OK. Eu personal recomand magazinul. Editat Mai 19, 2014 de elfdepadure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 (editat) Fiecare face ce considera ca este bine pentru el, eu vreau doar sa va atrag atentia ca omul de la motofashion este cel mai neserios comerciant din toti cei pe care am lucrat vreodata. Am primit cadou de craciun o armura pe care a trimis-o fara clavicule, armura mi-a fost mare si am returnat-o, banii i-am recuperat dupa ce i-am trimis omului sms-uri in fiecare zi, raspunsul era de fiecare data monosilabil si acelasi "azi, deseara". Intr-un final omul a trimis banii din care a pastrat contravaloarea transportului pentru clavicule sustinand ca a trimis claviculele iar eu am refuzat sa le primesc, desi am sunat la curier in repetate randuri nu am avut nimic, iar dansului i-am cerut AWB-ul si a catadicsit sa mi-l dea, de unde eu banuiesc ca nu a trimis niciodata claviculele. Intrebarea ar fi, daca armura prin constructie este prevazuta cu clavicule, si el uita sa le trimita si zice ca le-a trimis dupa 2 saptamani (de fiecare data spunea ca maine), este vina mea ? Trebuie sa platesc eu pentru greseala lui ? Pe scurt, omul este total neserios, niciodata nu face ce spune ca face, ii obliga pe ceilalti sa plateasca pentru greselile lui, la telefon nu raspunde decat printr-un noroc extraordinar si la sms-uri raspunde monosilabic. Esentialul este ca daca vreodata eu sau vreun cunoscut am avea nevoie de ceva de pe site-ul asta, va spun sincer ca as prefera sa iau o orice alta varianta, numai de la motofashion.ro, NU. Produsele poate sunt ok, dar ca produsele sa ajunga la tine este nevoie de OM, iar "omul" ala nu e OM. Editat Ianuarie 7, 2016 de oqkoq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Luati-va de pe Alibaba , sint cele de pe motofashion. Numai ca sint mai ieftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate