Sari la conținut

vulpe1166

Membru
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    07
  • Motocicleta
    aprilia dorsoduro 750

Vizitatori Recenți Profil

476 citiri profil

vulpe1166's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Partile rele : rxv-urile sunt fiabile-ish, sa te feresti de sxv550 '07, numai probleme am avut cu el. De indicat iarna sa il tii in garaj daca vrei sa il pornesti, sa menajezi electromotorul care la xv-uri intra in categoria "consumabile". Alt disconfort ar fi intervalul extrem de mic al schimbului de ulei. Cum a spus si Miru, cauta pe forum la af1racing aprilia, sau poti sa si intrebi acolo ce parere au. Partile bune : xv-urile sunt niste bestii, putere uriasa, raspuns instant manevrabilitate excelenta. The ultimate fun machine, sincer nu m-am distrat cu nimic la fel de mult si d-aia nici nu cred ca o sa il vand vreodata.
  2. vulpe1166

    Accident in Covasna

    Timisoara este alaturi! Pacat ca pentru unii "motociclism" inseamna a te rezuma doar la a calari 2 roti. Respect pentru cei prezenti. Condoleante familiilor victimelor Odihneste-te in pace Atilla si binenteles Jandarmeria s-a sesizat la 10 min dupa ce am ajuns, cate unu pentru fiecare 2 dintre noi.
  3. vulpe1166

    Accident in Covasna

    trecut noaptea, aruncat molotovuri » Post actualizat in 12 Aug 2014 09:52 glumesc desigur. sau? da da, glumesc. trebuie mers si discutat calm, invatati ca nu e bine.
  4. vulpe1166

    Accident moto

    La rugamintea unor persoane apropiate de cel in cauza am sters aceasta postare. Va rog nu mai scrieti numele lui, din motive obiective.
  5. vulpe1166

    Accident moto

    se pare ca i-a sarit casca in urma impactului si prezinta multiple leziuni la cap, ziceau pe un site de stiri local. Ori a pus-o doar de forma ori n-a legat-o bine.
  6. poate ca erau toti spirite solitare, dar impreuna . on: Stie cineva starea rider-ului? Ce accident la Branesti?
  7. pai e adrenalina pe care ti-o poti permite, daca vrei sa le mai incalci si maine. Nu m-am abatut, numai ca in al doilea am explicat mai bine la ce ma refeream. Sunt situatii diferite cand nu incalci regulile de frica politiei si cand nu le incalci de frica sa nu mori ca un prost.
  8. Unii isi asuma riscuri cand nu e cazul. Subforumul accidente, in cea mai mare majoritate, contine cazuri de neacordare prioritate, incepatori inconstienti, si exagerare la depasirea vitezei minime. Depasesc viteza prin oras, dar in portiunile de drum libere, nu are sens sa ma opreasca simtul civic de a nu-i da suta+. Supravietuitor esti cand pastrezi distanta fata de cel din fata, incetinesti in intersectii, de orice tip, in orice caz, nu fixezi, sa stii sa franezi si sa te apleci in curbe. Stapanesti astea si poti face fata la toate provocarile. Ce pot sa spun, e parerea mea, suferinta mea. Fiti voi fericiti cu catusele la maini, eu nu pot fi.
  9. deoarece sunt situatii in care te bucuri de libertatea de a trai, iar acest sentiment, temporar orbeste faptul ca nu, nu esti liber, si trebuie sa sclavagizesti sub colosul de legi, reguli si conduite. DAR,e viata ta, una doar, iar sentimentul de a ignora regulile doar ca sa te simti liber chiar pentru momente scurte, din punctul meu de vedere, infimizeaza orice responsabilitate de raspundere legislativa, penala. Da! am facut asta, am depasit viteza legala, am depasit pe dreapta, dar la dracu daca n-a meritat sa fiu al meu stapan. Totul atata timp cat nu deranjezi celelalte persoane participante la trafic, acum ca se sperie si scapa putin in pantaloni cand treci pe langa... se mai intampla p.s. sunt constient de cele 2 verbe inexistente, improvizate
  10. mi-am cumparat o geaca acum cam 2 ani, super de treaba, noroc ca m-au intrebat ei ce dimensiuni, greutate, inaltime am, ca mi-ash fi luat geaca gresita. A sosit fara probleme, am probat-o.... perfect fit.
×
×
  • Creează nouă...