cannavaro04 Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Salut! Sunt nou pe forum si vreau sa ma ajutati intr-o problema . La inceputul lunii ianuarie voi implini 16 ani si vreau sa iau carnetul pt. A1. Voi ce ziceti, sa ma inscriu la scoala chiar in ianuarie ? sau sa astept pana prin februarie ? Stiu ca in noua legislatie este precizat ca pot incepe scoala inainte cu 3 luni sa implinesc varsta necesara, dar dupa cate stiu eu iarna nu se poate da poligonul la examen la politie. O alta "problema" ar fi ca nu stiu ce motocicleta sa imi cumpar pentru strada. Deocamdata detin o honda cr250 pe care o folosesc doar pentru motocross. Pentru strada m-am gandit sa imi iau un supermoto de 125cmc, dar in 2 timpi, pentru ca cele in 4 timpi is prea slabute, desi mai fiabile. In acelasi timp, ma gandesc si la o posibila varianta cu o sportiva de 125cmc tot in 2 timpi, dar astea chiar nu merita deoarece ca sa "traga" trebuie sa ii dau acceleratie cat cuprinde sa treaca de 100 kmph. Voi ce imi sugerati ? Multumesc anticipat si asfalt uskat;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 de unde esti? apuca-te cat poti de repede de scoala ca sa nu pierzi timpul ca se intinde chestia cu examenul pana iti faci dosarul si astea , oricum nu te programeaza nimeni pana la jumatatea lunii martie , asa ca ai timp de scoala si de motor un sfat i-ati ktm sting, e supermoto in 2 timpi cu 34 de cai , dar nu am vazut nici unul limitat sa aiba 11 kw in talon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 ptr strada...aprilia rs 125..dar mie imi place mai mult cbr-ul...mult mai fiabil...sper sa imi iau si io unu la primavara..am facut si io scoala am luat legislatia cu 24 dar o sa ma insciu la primavara ptr sala ca nu ma grabesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 ba da nu se poate frate... pute lumea de fraieri , a zis omu foarte clar sa ii recomandam un supermoto in 2 timpi si vii tu cu afirmatia ta ca rs-u e misto dar tie iti place cbr-ul , iar se duce topicu de rapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cannavaro04 Postat Noiembrie 30, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2006 Furia_soselei ms pt. raspuns. Sunt din Oradea. De gasit ktm sting in 2 timpi limitat nu-i o problema, am un prieten la bistrita care aduce din motociclete din germania la comanda, si imi pot alege de pe www.mobile.de modelul, iar el mi-l aduce. Prefer sa-l iau de afara decat din ro. M-am gandit sa fie unul dupa '2000. Yo_InKognito ms si tie pt. raspuns, dar prefer un supermoto pt. ca este mult mai practic in oras. Sa fim seriosi, unde ai loc in oras sa-i dai peste 100 ? Supermoto ii usoara, ii ingusta, te poti "furisa" mai usor printre masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 da ce sariti fratilor asa cu gura nu am vazut ca a zis de supermoto...de-aia nici nu ma intra mah nimeni pe sectiunea asta...din cauza voastra...cum pot sa imi sterg si io contu ? sau dak poate vreun admin sa mi-l stearga ca nu am nevoie forumu asta care e de tot c a c a t u de vreo 2 luni incoa...haidi pa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 vezi si tu care iti place mai mult, caracteristici, performante, fiabilitate,consum,aspect si te decizi .. bafta multa in alegerea pe care o vei face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cannavaro04 Postat Decembrie 1, 2006 Autor Share Postat Decembrie 1, 2006 Alte sugestii pe langa cea a lui Furia_soselei ? Astept pareri, eventual poze, detalii tehnice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 ia-ti rs dak vrei sa agati fetite. altfel cica cbr ca e mai fiabil,sau orice altceva..dar la fete rsu are cea mai mare priza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Mai sunt si "la vedere" topicurile astea 2: /index.php?showtopic=26957 /index.php?showtopic=11996 Oare este greu de citi in topicurile ale 2 sa aflati rasp. de care aveti nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cannavaro04 Postat Decembrie 1, 2006 Autor Share Postat Decembrie 1, 2006 (editat) Cu tot respectul CobraArt, daca imi arati unde in acele 2 topicuri sunt si supermoto in 2 timpi ( pt. ka yamaha xt ii in 4), sa moara mama lu' frankfurt ka n-as mai fi deschis un topic nou. Editat Decembrie 1, 2006 de cannavaro04 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Eu mai mult m-am referit ca nu are nimeni nici un super moto in 2 timpi,deci mare lamurire din partea noastra nu o sa ai.Dupa cum vezi mai multi ti-au recomandat RS sau CBR pt. ca stiu de ce sunt in stare si stiu ce si cum.Daca vine unu si zice frate cumpara motoru ala ca nu stiu cum am citit eu intr-o revista ca baga,ca arata,etc. este fix prob. lui Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 am avut eu ktm sting 125 2T si mergea si arata f bn. chiar imi pare rau ca l-am dat , dar cand il aveam eu aveam 15 ani si... am preferat sa-l dau. eu cred ca e cea mai buna alegere pt. ceea ce vrea el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 mai e aprilia mx care e supermoto in 2 timpi http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=20675 si gas gas sm 125 tot supermoto in 2t http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=19909 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 sa stii ca si xt`ul de 125 e foarte misto....trage extrem de bine....am un prieten care merge 1 2 3 cu el pe o roata.....daca ai talent poti face multe cu motorashul ala ....si in teren se descurca OK...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cannavaro04 Postat Decembrie 2, 2006 Autor Share Postat Decembrie 2, 2006 Multumesc baieti pt. raspunsuri . Cred ca o sa fie ori un ktm sting, ori un xt, o sa vad eu pana la urma:) Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 (editat) Vezi ca mai sunt si HM-motard nu sunt 100% sigur daca au si de 125 dar de 50 stiu sigur ca exista ca are un prieten.Sunt motoare facute sub licenta Honda deci nu prea cred ca ar fii rele,stiu de ala de 50 ca arata si se comporta super. http://www.ultramotard.com/bb/ftopic35726.php analizeaza ce au italieni si o sa fii surprins http://www.motorbikes.be/en/HM/2003/Motard%20125/ eu ma uit la datele tehnice si cam nu imi vine sa cred.cauta pe google ca de-aia ai net oricum la momentul de fatza nu ai de la cine sa obtii informatii concrete si despre cum se comporta Editat Decembrie 2, 2006 de seby_mf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 marfa rau mx`u 125 :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 poti sa-ti iei un enduroi 125 2t si sa-i pui roti supermoto, cred ca ar creste aria de optiuni in felul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Daca il asculti pe puya sa iti iei RS nu o sa ai lipici la fete asa ca ia-ti Mito ca arata mai bine si e si mai nervos sau XT si date pe o roata.. Lasand gluma, Mito rulz.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyLine Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 Si eu tot Rs zic sa-ti iei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 are rieju niste super moto de 125... dar sunt in 4 timpi. cel mai bine vezi pe mobile.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Fa scoala cat poti de repede, e bine sa dai sala acuma, iar poligonul imediat ce se topeste zapada. (care nici macar n-a aparut 14 decembrie cu 10 grade C ) OFF-T: Tazzy, dar ce te-a apucat, asa deodata, cu MITO? Ai facut o tura si te-ai indragostit? Sau de unde pana unde iubirea asta brusca? As fi de acord cu tine, daca ar fi facut bratul oscilant numai pe-o parte a rotii, ca la 916. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 clar aprilia rs. apropo eu pe a mea o vand . cauciuc pe spate de 160 nou noutz (pirelli diablo) , 2004 , set motor nou , kit ambreiaj nou, ca noua . 2900 euro negociabil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 din 2004...2900 euro? muult domne muult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate