alexxnfs Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Buna ziua.Stie cineva unde pot aleza un cilindru de rs 125 in zona Cluj Napoca , Mures ?(ps sunt din Campia Turzii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WladCox Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 din cate stiu eu nu se pot aleza pt ca au un strat subtire de nicasil si prin alezare se pierde acel strat. se poate doar bucsa dar nu o sa mai fie la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necuratu Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Eu cand am schimbat pistonul si a trebuit si alezat cilindrul, am fost la Bart de la masterbike.ro si din cate am inteles, l-a trimis el in alta parte. Vezi acolo la contact si poate te ajuta. (Service-ul e in Cluj) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Nu te complica mai bine cumperi set complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 daca alezezi, pierzi stratul de nicasil, asa cum zicea wladcox mai sus oricum ai nevoie de un cilindru si segmenti,,,, mai pui si alezarea,,, nu mai bine iei un set complet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate