Sari la conținut

necuratu

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

necuratu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pentru ca este arie protejata, chiar parc national. Revin cu informatii asupra drumului. De la Durau la Izvorul Muntelui este inchis circulatiei publice pentru ca este foarte prost si la fiecare ploaie mai serioasa, se formeaza torenti de pe munte care ajung in drum si il distrug si mai tare. Din aceasta cauza, Consiliul Judetean s-a gandit ca e bine sa il inchida sa nu mai bage bani degeaba in el, ca la urmatoarea ploaie sa ajunga in aceeasi stare. Dar la fe de adevarat e si ca nu te intreaba nimeni ce cauti pe acolo. Din vreo 20 km cat are portiunea inchisa, cam 12 sunt in stare foarte proasta. Si inca ceva: pe drum nu prea ai ce sa vezi, doar intr-un singur loc ai un punct de belvedere asupra lacului, in rest e prin padure. In schimb, drumul Bicaz - Poiana Largului, luna trecuta parca a si fost plombat si e mult mai ok.
  2. Daca vorbesti frumos cu persoanele de la centrul de informare al Parcului National Ceahlau, ti-o pot caza langa sediu, pe unde bat si camerele video. In plus, mai sunt vreo 2 parcari prin zona, chiar inainte de traseul spre cabana Fantanele, dar nesupravegheate (pana acum nici nu a fost nevoie de asa ceva).
  3. necuratu

    BURSA LOCALA

    Salut! Caut sa cumpar un enduro/supermoto mai mare, 400-600 cmc. O sa fie folosit in principal la soft enduro (rar cateva urcari), dar si pentru strada, de-aia as vrea sa fie inmatriculat. Bugetul ar fi undeva pana in 2300 de euro. Astept mesaj privat cu detalii si poze. Multumesc.
  4. Salut! Caut sa cumpar un enduro/supermoto mai mare, 400-600 cmc. O sa fie folosit in principal la soft enduro (rar cateva urcari), dar si pentru strada, de-aia as vrea sa fie inmatriculat. Bugetul ar fi undeva pana inn 2300 de euro. Astept mesaj privat cu detalii si poze. Daca s-ar putea, sa fie si pe langa Cluj. Multumesc.
  5. Intalnirea asta a salvatorilor montani nu prea are legatura cu salvarea in munti. Multi din sefii salvamont sunt si administratori de fonduri cinegetice si desi ei umbla numai cu atv-uri si offroadere mari pe la hranitori si observatoare, vor sa interzica accesul tocmai ca sa braconeze in voie. Treaba cu protectia naturii care vine din partea unora care nu au nici o legatura cu asa ceva e fix degeaba. Ei intra cu ditamai atv-urile pe traseele turistice din parcurile nationale (ca sa dau un singur exemplu pe care il cunosc si il vad des), impusca animalele din apropierea parcului si din interiorul lui, inclusiv monumente ale naturii (ursi si lupi), dar se leaga de anumite lucrari de pe fondul lor cinegetic sau din apropiere care au aviz sau afecteaza fauna sau flora intr-o masura mult mai mica decat ce fac ei (lucrari la captarea izvoarelor care alimenteaza o anumita zona). Si inca ceva, taxa de impuscare a unui urs e 6000 de euro pe care fondul cinegetic trebuie sa o plateasca catre romsilva, dar trebuie sa ramana si ceva asociatiei de vanatoare care legalizeaza pana la urma uciderea unui animal. E plin de straini sau afaceristi romani care dau bani sa impuste la hranitoare un urs, lup, cerb, mistret, iar daca mai pica si cate un ras, de ce nu? Bani au. In plus, banii din taierea padurilor ajung la romsilva (care e de stat) si la aia care lucreaza acolo si care culmea dau aviz pentru taierea lor.
  6. Eu cand am schimbat pistonul si a trebuit si alezat cilindrul, am fost la Bart de la masterbike.ro si din cate am inteles, l-a trimis el in alta parte. Vezi acolo la contact si poate te ajuta. (Service-ul e in Cluj)
  7. Nu e vorba de piciorusul ala, nu m-am exprimat bine. E vorba de quick release buckle care intra printre santurile de la chesty. (sper ca va dati seama de ce vocabular dezvoltat am)
  8. Pe chesty apare sigla gopro, are forma de original (si nu de chinezarii de pe ebay), pe punguta apare sigla gopro, inclusiv pe mount, deci ma gandesc ca a fost original.
  9. Mie acum cateva zile mi s-a rupt un piciorus de la un mount de pe chesty luat de pe xtremvideo.ro. Noroc ca nu in mers, ci cand am incercat sa dau jos camera (care ca sa fiu sincer, mereu parea sa se blocheze).
  10. Este din cauza cardului, cel putin la mine, care este in format FAT32 si se opreste la aproximativ 4 giga, 3 virgula ceva (3,8 ma gandesc). Stiu ca l-am formatat in NTFS si aveam filmari normale, lungi.
  11. Vand Husqvarna WRE 125 cmc, 38 CP, an 2002, detalii mai multe pe http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-husqvarna-wre-din-2002-560188.html sau schimb cu ceva inmatriculat (enduro, supermoto, chiar si naked) plus diferenta.
  12. necuratu

    Dau Spre Donatie!

    S-a dat. PS: Am buton de edit?
  13. necuratu

    Dau Spre Donatie!

    Donez pat de 1 persoana din pal, culoare maro deschis, saltea dimensiuni 200x80 cm, curat, intretinut, de preferat cuiva care nu isi poate permite. Daca aveti cunostinta de cazuri de genul, va rog sa ii puneti in contact cu mine. Patul are in jur de 5 ani vechime si se afla pe strada Campului. Telefon: 0722408901
  14. Mersi tuturor. O sa il duc in service in lunile urmatoare, ca de desfacut eu pe acolo nu ma bag.
×
×
  • Creează nouă...