radu2000v Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Scurt, ca asa "incape gratuit" pe Vimeo. Sper sa va placa, poate punem si continuarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joao Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 deconectare totala, bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xploiter Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Foarte cul, as vrea sa vad si continuarea. Mai ales daca mai are momente cu "da-i gaz bă" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Aprilie 23, 2014 Autor Share Postat Aprilie 23, 2014 Am reusit editarea, este online: Sper sa va placa (am lasat si ceva comentarii...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Salut, Am o nelămurire unde este mai exact vf. Magura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Langa celebra magura Varfu. Probabil spre muntii Cindrel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Varful Magura, e in muntii Cindrel, aproape de Sibiu: cam 16km. E primul varf din traseul de creasta care incepe din Cisnadie, Cisnadioara sau Tocile si duce pana in statiunea Paltinis. Este pista de biciclete acolo, care ajunge pana in varf si o gramada de trasee de enduro de la usoare pana la trasee de Romaniacs. Sper ca am lamurit problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Da, m-am lămurit. Exista încă un vârf Magura lângă Poiana Sibiului, de aici întrebarea mea. Cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) Intr-adevar sunt mai multe varfuri Magura prin muntii nostri https://www.google.ro/search?q=varful+Magura&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=sb&gws_rd=cr&ei=ptNYU8aFIeiJyQPx6ICQAg Numai bine Editat Aprilie 24, 2014 de Spanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate