Sari la conținut

xploiter

Membru
  • Număr conținut

    94
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de xploiter

  1. Mersi de raspuns. De urcat, m-am urcat pe ambele, dar nu mi-am facut o idee pertinenta de care ar avea ciclistica mai ok si care nu. Cred ca o sa ajung sa vad ce motoare gasesc in primavara. Am vazut acum un VTEC pe OLX care arata foarte ok si pare ingrijit ca atare, dar nu am nici timpul nici bugetul alocat pentru a lua un motor acum.
  2. Babaiet, am si eu o intrebare. Eu tot ochest asa un VFR de ceva timp, si cred ca in primavara o sa fac pasul cel mare. Acum ma gandeam sa aleg intre 800 FI si 800 VTEC. Voi pe care l-ati recomanda? FI-ul e mai vechi, dar am vazut ca e exemplu de fiabilitate in ceea ce priveste VFR sau sport-touring. VTEC-ul e mai nou, dar am auzit ca ar avea si mai multe probleme si ar fi mai scump de intretinut.
  3. Avand in vedere ca are aproape 30 de ani, eu zic ca e ok sa mai scoata niste fum.
  4. Cryptocurrency-ul nu e legat doar de bani si de tranzactionarea lui. In spatele fiecarui coin din asta se afla o echipa de oameni care au creat acest coin pentru ceva anume; tranzactii interbancare de mare viteza, blockchain pentru AI, pentru masini autonome, etc. De fapt blockchain-ul din spatele alui este miezul, nu faptul ca ne jucam de-a pokemonul. Da, multe monezi au fost create doar pentru a specula si a face bani, dar in acelasi timp mai sunt unele care au fost create pentru a rezolva ceva. De aia sunt unele sprijinite de IBM, Bosch si alte companii foarte mari - pentru ca algoritmul din spatele acelor monezi este bun, nu moneda in sine L.E. Daca vrei sa investesti in asta, trebuie din start sa pornesti de la ideea ca banii aia nu o sa-i mai vezi si ca ar trebui sa faci investitia pe termen lung. Am mai vazut eu din astia care investea in tot felul de tampenii banii de mancare sau se imprumutau si dupa aia se plangeau ca viata e rea.
  5. Doar ti se pare ca se incalzeste in trafic din cauza ca stai fix deasupra motorului si vine toata caldura spre tine. La masini e mult mai rau; singura diferenta e ca motorul e ceva mai departe.
  6. Nu am mers cu niciuna, dar as alege CBF-ul dacă zici ca mergi singur. Nu ai nevoie de cuplul BMW-ului dacă mergi singur, și mai gândește-te la costurile de întreținere. Honda totuși e Honda, nu se strică și cu o cheie de 10 repari totul in ea. Plus ca are piese ieftine. BMW-ul are totuși cu 7 ani mai mult și nu știi cum a fost întreținută de proprietarii precedenți. Cer scuze de potențialele greșeli; scriu de pe telefon și asta are voință proprie
  7. Vinde-o. Daca e vorba de oras, atunci un motor de 1000 e prea mare, mai ales ca e VTR. Ia-ti ceva mai mic, preferabil streed. De exemplu un CB 500 sau chiar ceva de 250/300. O sa consume mult mai putin si o sa fii si tu mai multumit. Eu cand sclaveam pe la corporatii ma gandeam foarte serios sa-mi iau un maxiscuter de 250. Ala e perfect pentru oras. Later Edit:Sau pastreaza VTR-ul pentru drumuri lungi si mai ia ceva mic pe langa. VTR-ul e smecher rau.
  8. xploiter

    Ce sa aleg oare...

    Eu spun ca nu ai de ce sa-ti faci griji ca nu o sa traga. O masina de clasa medie (Ford Focus, Opel Astra, etc) are cam 100 cai la 1100 kg. Tu aici ai 50 cai la nici 300 kg. Eu zic ca esti foarte ok. Si ca nota de subsol: eu as alege vulcanul. XVS-ul de 1300 e prea mare, iar Harley merita doar de la Dyna Low incolo (parerea mea). 883-urile sunt pentru oameni mai pe la 1.70 si 75 de kg. Tu ai fi prea mare pt el.
  9. xploiter

    Scoala Auto in Buzau

    @Lolo, @Dionysos - multumesc mult pentru sfaturi. O sa mai vad ce oferte sunt pana decid ceva. Am avut o experienta mai proasta cu un instructor in Bucale si as prefera sa evit genul ala de samsarei care ne sunt tuturor cunoscuti.
  10. xploiter

    Scoala Auto in Buzau

    Salutari tuturor, Recent m-am mutat din preailuminatul Bucuresti in Buzau si la ce trafic e aici mi s-a facut pofta sa invat sa conduc si o masina (cam era si timpul). Imi puteti recomanda o scoala auto bunicica de pe aici? Momentan am gasit http://cursuriprimascool.ro/ care mi se par bunicei, dar poate sunt si unele mai bune. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
  11. Vin si eu cu al meu. Facut acum vreo 2 ani la Rares de la Spunk (Bucuresti) Acu zilele astea mai incep unu, dar ceva mai mic si simplu
  12. xploiter

    Suzuki VL 1500

    Hai omule ca tu nu te mai opresti. Btw, cum te descurci cu ea la inaltimea/greutatea ta?
  13. A fost luat ca aseara nu l-am mai vazut. Probabil cineva facuse un accident usor si nu a avut cu ce sa o ia de acolo
  14. E de cel putin cateva zile acolo ca o vazusem si eu.
  15. Intruderul de 800 ar mai fi ca optiune. E ceva mai mic ca VN-ul, dar are cardan si se misca bine din cate stiu.
  16. Eu-s de acord cu ce zice lumea mai sus. Zilele astea tot l-am vazut pe un tip pe la Unirii care se da cu un CBR care nu are nici o carena pe el. Il doare undeva de ce cred altii - el are o mobra care merge bine si ii face placere.
  17. Bun asa. Ca si noi incercam sa o mai ducem pe aia mica la concursuri, dar e mult mai comod daca ar fi in Bucale. La cel de la Romexpo nu am fost pentru ca ne era prea lene. Si asa arata aia mica acum 2-3 luni.
  18. Mai e un domn pe la unirii care are un CX 500 la care mai repara din cand in cand. Intotdeauna m-a interesat modelul, dar nu prea sunt genul care se baga in seamna pe strada.
  19. Sau ar putea fi de la zxr 400 modelul H. La modelul L (ala mai nou), motorul arata diferit
  20. Cea mai buna descriere ever . Am un ciobanesc de lucru si un terrier cu bull. Ambii sunt fix ca in descrierea ta. Aia mare isi da sufletul sa-ti intre in gratii in timp ce aia mica e ca un copil pe energizante.
  21. Cauta Taste of the Wild. E putin mai scumpa ca Royal Canin (nu cu mult), dar am auzit doar lucruri bune despre el. Eu imi hraneam cainele cu Royal Canin (imi fusese recomandat), dar acum trec la Taste of the Wild. Din cate am inteles, diferenta e destul de mare
  22. Cel mai probabil. Nu sunt expert, dar din cate stiu, lupii salbatici nu pot fi dresati. Intotdeauna vor fi lupi si vor face ce vor ei, nu ce li se zice. Plus ca nu ai cum sa-i tii in casa si nici un curte. Aia au nevoie de foarte mult spatiu. Cehoslovacii se trag din lupi, dar au fost selectati pe lina celor care prezentau obedienta si nu erau agresivi cu oamenii. Fix cum au fost alesi cainii acu' 10-20 de mii de ani. http://wolfdog.ro/ Pe site-ul de mai sus e facuta o mica prezentare asupra rasei. Acum sper sa nu vorbesc prostii
  23. Sunt de acord cu @Iulia_boris. E Cehoslovac toata ziua. Si cred ca e acelasi exemplar care l-am mai vazut pe la expozitii. Arata a lupi, dar nu mai sunt lupi de ceva timp.
  24. Pai si pe mine ma bate gandul sa-mi iau Majesty, dar vroiam sa ma asigur ca e o decizie buna. Multumesc de sfat
×
×
  • Creează nouă...