george blondu Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) stiti pe cineva care colateaza mobre....sau dak cumva vreo firma ar face asta pt reclama.... ma gandesc sa colantez mobra k arata urat rau vopseaua pe ea dar cat mai ieftin. Editat Aprilie 24, 2014 de george blondu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Mergi tu frumusel, cumpara folie si apuca-te de treaba. Daca ai un prieten sa te ajute e si mai bine. Am facut eu si un prieten un k1 si a iesit belea. Pana atunci nu am mai facut asa ceva nici eu, nici el. Ai nevoie de un feon, o solutie din aia pt geamuri si spor la lucru Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george blondu Postat Aprilie 24, 2014 Autor Share Postat Aprilie 24, 2014 am incercat cu folie albastru -carbon din targ si am stricat vreo 2 metri de colant dar probabil folia normala o fi altfel... ms oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Am un amic care si-a colantat motocicleta acum cateva zile. Tin minte de 5 milioane parca ... a facut-o in 2 culori, jumate jumate. Daca te intereseaza ii cer numarul de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george blondu Postat Aprilie 25, 2014 Autor Share Postat Aprilie 25, 2014 da-mi pm cu nr lui sau al tau si vorbim.... ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Cu 500ron ti-o vopsesti in service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smire Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Nu o vopsesti cu 500 ron, cel putin nu de calitate. Daca o colantezi singur, conteaza foarte mult marca colantului. Cele 3M sau Oracal sunt mai usor de aplicat, ti le recomand. Eu mi-am colantat cateva elemente, fara experienta in prealabil si a iesit bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george blondu Postat Aprilie 25, 2014 Autor Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) am fost astazi la un service de colantat cu motoru si mi-au spus k ei nu mai fac asa ceva k e foarte migalos si nu se merita.... plus k mi-au zis k pretul la colant e vreo 120 de ron dar mana de lucru undeva de vreo 3 ori mai mult din cauza k e greu de pus... i-am intrebat dak pot sa o fac eu si mi-au spus k nu am nici o sansa dar cum eu sunt foarte incapatanat de fel si ascult toata lumea dar fac tot ce vreau eu o sa ma apuc de el si dak nu-mi iese ii dau foc ) Editat Aprilie 25, 2014 de george blondu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Daca nu reusesti inseamna ca ai doua maini stangi si una e rupta ) . Deci nu ai cum sa nu reusesti. Ti am spus, noi am reusit si asta fara a mai face in prealabil. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate