foxbat Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 daca ajungeti, da de stire, te astpet cu o Kamenitza si cu Drona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Alex:daca plecam dau sms si ne vedem sigur in zona.Dau eu bere la toata lumea! Atentie la ce informatii dau meteorologii.Daca procentul de a ploua este 40-50% ,sigur scapam neudati.Eu am ratat cateva iesiri crezand ca la 50% sigur ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Mai 1, 2014 Autor Share Postat Mai 1, 2014 heinrich , ntv revere va asteptam la benzinarie la 09 30 ? eu si mihai avem bagajele facute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 Gata,se pleaca.Intalnirea la ora 9.45 in OMV.Suntem trei motoare.Ce nu inteleg eu de ce unii useri scriu ca merg(asta la initierea topicului) si apoi dispar in ceata fara nici o explicatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 (editat) ....ca sa nu-ti faca paguba la bere Editat Mai 5, 2014 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Deci pentru cei ce v-ati riscat, a meritat, nu? Si eu am decis sa risc si a fost minunat. Nu-mi pare rau deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Lancelot:dau berea in Capadocia(daca participi). Bea:a meritat,ne-a plouat doar la ducere cam 20km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 (editat) Mihai, de participat particip. Nu stiu inca daca in perioada pe care am convenit-o initial, din motive obiective (dar asta o sa discutam in particular). Legat de bere, am glumit, evident. (Apropos, sper sa nu fie doar una ca in Gokceada) Editat Mai 5, 2014 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Lancelot:dau berea in Capadocia(daca participi). Bea:a meritat,ne-a plouat doar la ducere cam 20km. Pe mine, m-a plouat la intoarcere, vreo 50 , cred.M-a prins intre Varna si Giurgiu. Dar asta nu m-a impiedicat sa scot Varna-Giurgiu, 1 ora si jum (cu toata ploaia si cu toate masinile de romanasi care se intorceau). Apoi, am luat o ploaie zdravana, fix de la intrarea in Bucuresti, asa incat tot am ajuns uda pana la piele. Dar, orice ar fi, a meritat. Am pus niste poze, pe topicul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Mai 6, 2014 Autor Share Postat Mai 6, 2014 pun niste poze aici, nu mai deschid topic dincolo pensiunea unde am stat de prin sozopol abia astept sa se faca marea caldutza, merita mers chiar mai spre sud prin zona sinemorets, ropotamo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate