Effect20CM Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 salut baieti..astazi am verificat jocul la supape si compresia la suzi..jocul la supape am avut asa 0.10mm pe admisie si 0.15pe evacuare..sunt ok ? am mai citit ca ar trb sa fie intre 0.6 si 0.8...apoi am verificat compresia si am 120 psi pe fiecare cilindru...pe cel din dreapta putin mai mult din.cate imi amintesc...se incadreaza in limite? e ok? nu am gasit nicaieri cat trebuie sa ai....multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Salut, In Motorcycle Service Manual -tipul tau de motocicleta..ai toate datele acolo cu tolerantele admise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Parca era un topic separat, Grupul posesorilor de GS 500, sau a disparut si deschidem topic pentru orice balarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Mai 4, 2014 Autor Share Postat Mai 4, 2014 Salut, In Motorcycle Service Manual -tipul tau de motocicleta..ai toate datele acolo cu tolerantele admise. Salut, In Motorcycle Service Manual -tipul tau de motocicleta..ai toate datele acolo cu tolerantele admise. Salut, In Motorcycle Service Manual -tipul tau de motocicleta..ai toate datele acolo cu tolerantele admise. din pacate eu nu am gasit:-( .. Parca era un topic separat, Grupul posesorilor de GS 500, sau a disparut si deschidem topic pentru orice balarie? multumesc de ajutor...o sa lostez acolo daca deranjez cu balariile mele ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 4, 2014 Share Postat Mai 4, 2014 Regleaza la 0.15 admisia si 0.25 evacuarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate