ketemeu Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Maine 2 decembrie am organizat eu si cu un prieten o iesire in jurul Bucurestiului. Valea Argesului si Neajlov. Stim niste locuri aproximativ asemanatoare cu cele de la munte. Plecarea va fi din Bucuresti pe la ora 11. Locul exact de plecare se stabileste de comun acord cu toti cei care vor sa participe. Intoarcerea pe la 17, pentru ca se insereaza repede. Traseul este pentru motociclete enduro usoare. Dificultatea traseului este usoara spre medie. Nimic de speriat. Cei ce doresc pot sa sune sau sa scrie aici pe forum. Tel: 0722 38 66 70 Ionut Radulescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 cred ca ma bag... sa vaz ce program am....in principiu merg 0723494817-catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 1, 2006 Autor Share Postat Decembrie 1, 2006 cred ca ma bag... sa vaz ce program am....in principiu merg 0723494817-catalin Te hotarasti si ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Mai bine duceti-va la Bz deoarece e mega concurs cu 80 de enduro, 100 de masini off road si 50 de atv uri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 e foarte misto traseul ....am fost eu astazi insa pe valea neajluvului nu am mers prea mult.....m`am intors pe bucuresti-giurgiu dar nu pe sosea ci pe camp ....acum imi caut un endurist de 125 care sa mearga cu mine maine pe undeva dar....nu gasesc daca auziti ceva id meu e body_smile sau tel 0724 929 167 distractie placuta maine.....pff ce`as veni si eu ....dar lasa k ma fac mare si`mi iau si eu o capra k sa ma pot tine dupa voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Salut. As vrea si eu sa merg. Nu am super motor de enduro, dar de un soft cred ca face fata BMW-ul meu. Tel. 0723794889,0766694889- Lucian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 locul de intalnire d-lor? io ma trezesc pe la 10 si vorbim atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 faina iesire, dar, dupa cum va spuneam, eu fac pene.... si am facut pe fata la albaiulia la rond totul ok, la muncii .... P A N A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 locul de intalnire d-lor? io ma trezesc pe la 10 si vorbim atunci. vezi k asa pateam si eu pana cand m`am enervat pe astia de la vulcanizari si mi`am facut pana singur...de atunci e ok vrem poze vrem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 2, 2006 Autor Share Postat Decembrie 2, 2006 faina iesire, dar, dupa cum va spuneam, eu fac pene.... si am facut pe fata la albaiulia la rond totul ok, la muncii .... P A N A Ai zis tu ca ai sa faci pana... Cred ca totusi este si de la faptul ca pe fata cauciucul este foarte tocit. vezi k asa pateam si eu pana cand m`am enervat pe astia de la vulcanizari si mi`am facut pana singur...de atunci e ok vrem poze vrem poze Pozele maine sau luni mai sigur. Oricum sunt foarte putine. Timpul a fost foarte scurt pentru traseul facut ad-hoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 a fost o tura super si timpul a tinut cu noi . poate mai avem parte de asa zile pana la sfarsitul anului cu toate ca nici zapada nu ne sperie........... "stie ionut de ce!' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Salut baieti. Tin sa va multumesc ca a-ti avut rabdare cu mine si ma-ti asteptat de fiecare data cand am ramas in urma. I-mi pare rau totusi ca nu am reusit sa stau pana la sfarsitul turei. Sper ca v-ati distrat bine. Oricum traseul a fost de vis, iar porcusoru' meu a facut tot ce a putut el mai bine.''Parerea mea''. Sper ca sezonul urmator o sa pot sa-mi iau si eu un motor mai usor si sa mai vin cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 poze putine dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Frumoasa plimbare . @ketemeu: cand vrei sa mergi la Buzau sa-mi zici, ca are taica un loc liber pe remorca . asta numa' pana se face Ionutz bine, si BD-u nu-si mai uita telefonul acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 5, 2006 Autor Share Postat Decembrie 5, 2006 Frumoasa plimbare . @ketemeu: cand vrei sa mergi la Buzau sa-mi zici, ca are taica un loc liber pe remorca . asta numa' pana se face Ionutz bine, si BD-u nu-si mai uita telefonul acasa Gata sefu. Mi-ar facea placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Salut baieti. Am reusit sa descarc pozele de pe telefon. Nu sunt de foarta buna calitate dar se poate vedea cam pe unde sa mai mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 5, 2006 Autor Share Postat Decembrie 5, 2006 Faine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Frumoasa plimbare..va invidiez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 cum s-a descurcat dr-ul ala de 250?? ce raport are la transmisie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 cum s-a descurcat dr-ul ala de 250?? ce raport are la transmisie? raportul este cel din catalog pt enduro 13:49, de descurcat......cred ca bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 de descurcat......cred ca bine! S-a descurcat excelent pot sa spun, dar cred ca "ne-a ramas cam mic". Gresesc? Se pregateste ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 (editat) S-a descurcat excelent pot sa spun, dar cred ca "ne-a ramas cam mic". Gresesc? Se pregateste ceva.... nu, nu gresesti deloc:ok: e pe vineeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Editat Decembrie 7, 2006 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate