dragonlord Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Salutare Stie cineva unde se afla stantat nr de sasiu pe un scooter Yamaha Majesty 150? M-am holbat ieri juma de ora si nu l-am gasit. mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 in cutia de sub sa te-ai uitat? probabil pe acolo trebuie sa fie(sub un capacel de plastic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Mai 7, 2014 Autor Share Postat Mai 7, 2014 M-am uitat si in cutia de sub sa... era doar ceva numar pe un abtibild nimic gen serie sasiu... ams is scos cutia de tot sa vad sasiul. Am vazut undeva ca cica ar fii undeva pe langa radiator langa aripa fata!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 mai bine descarci pdf cartea tehnica,cred ca asa nu mai sunt dubii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Mai 7, 2014 Autor Share Postat Mai 7, 2014 nu gasesc pt 150... am gasit pentru 400... acolo scria faza cu radiatoru. Momentan nu pot sa verifica ca scooterul e la 30 de km de mine. Am fost sa vad ca vroiam sa-l cumpar si nu am dat de serie... si inca are numere de italia, deci sigur am nevoie de serie pentru inmatriculare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 descarca de 125 sasiul e la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 la 250 de 99 si de 2001 e sub carena din dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Este langă cric, in partea de jos a cadrului. Ca sa o vezi, te pui pe burta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 nu gasesc pt 150... am gasit pentru 400... acolo scria faza cu radiatoru. Momentan nu pot sa verifica ca scooterul e la 30 de km de mine. Am fost sa vad ca vroiam sa-l cumpar si nu am dat de serie... si inca are numere de italia, deci sigur am nevoie de serie pentru inmatriculare. Și mai ai nevoie sa fie radiat din talia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate