nike Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Intereseaza pe cineva acest festival aflat la granita intre Austria si Ungaria? Editie aniversara cu un super line-up. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Suna tare bine...sau, va suna cu siguranta...tare si bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 30, 2014 Autor Share Postat Mai 30, 2014 (editat) Deja nici nu stiu cum sa ma impart intre cele 3 scene Chiar daca ii vad a noua sau doispea oara, abia ii mai astept o data. In schimb pe astia abia ii astept Editat Mai 30, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Un festival cu trupe bune. Daca nu as fi plecat la plimbare cu o saptamana inainte, 05-09, cu siguranta te-as fi insotit. Poate fac 500 de euroi pana pe 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Zair, ai report pentru topicul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 6, 2014 Autor Share Postat Iunie 6, 2014 (editat) Zair, ai report pentru topicul asta! Te rog sa mi-l inamanezi chiar la locul faptei. Poate fac 500 de euroi pana pe 13 sa ma anunti! Editat Iunie 6, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Imi trebe baby sitter )) Abia astept sa creasca copila sa pot sa o duc la concerte!!! Inca vreo 4 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 6, 2014 Autor Share Postat Iunie 6, 2014 Uite unul si mai aproape pentru tine Imi trebe baby sitter stiu io beibisitar in Zh, ma anunti daca vii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Nu mai pune paie pe foc )) Acu e si Black Sabbath in zona si Sonisphere si io stau si ma uit la afise )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 6, 2014 Autor Share Postat Iunie 6, 2014 (editat) Cand ma gandesc la astfel de ipostaze.. imi vine sa ma imbrac TOT intr-un Durex Editat Iunie 6, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 sa ma anunti! Te anunt ca nu pot sa vin. Rockareala placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 24, 2015 Autor Share Postat Februarie 24, 2015 Si in acest an lineup ul de la NovaRock e de exceptie dar parca acesta imi face mai mult cu ochiul. doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Zairrrrr.....cam acelasi line up cu asta de la viena este cu omsaptamana inainte la munchen...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 8, 2015 Autor Share Postat Martie 8, 2015 pai spune unde.. baga un site, dar nu-mi spune Rock am Ring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 la baietii astia cum se procedeaza? tot asa, corturi, flower-power? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 8, 2015 Autor Share Postat Martie 8, 2015 (editat) In alta ordine de idei, se pare ca mai sunt doritori la novarock la baietii astia cum se procedeaza? tot asa, corturi, flower-power? depinde ce-ti propui.. poti numara si stelele de pe cer, dar poti adormii si nu mai vezi nimic ))) Editat Martie 8, 2015 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 (editat) pai spune unde.. baga un site, dar nu-mi spune Rock am Ring Boss rock am ring se tine pe renumitul circuit nurburgring cam 600 km distanta de munchen....lasa dreq bautura aia macar o zi ...)) Editat Martie 10, 2015 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 17, 2015 Autor Share Postat Martie 17, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 incerc sa mai adun si eu oameni aicihttps://www.facebook.com/events/691575187619358/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 6, 2015 Autor Share Postat Aprilie 6, 2015 (editat) Anul asta mizez pe Rock in Vienna, pe langa ca au un lineup belea, sunt si relativ aproape. Partea negativa e faptul ca pierd festul din Blaj unde si aici ai ce sa vezi / asculti. incerc sa mai adun si eu oameni aicihttps://www.facebook.com/events/691575187619358/ Asta nu merge.. sau nu l-ai facut public din cauza Izabelei? Editat Aprilie 6, 2015 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 https://www.facebook.com/events/691575187619358/acum e public, nu are lumea cash credzair pana la urma ti ai luat bilete la novarock? eu am o gasca mica de 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 (editat) Boss rock am ring se tine pe renumitul circuit nurburgring cam 600 km distanta de munchen....lasa dreq bautura aia macar o zi ... )) De anul asta se tine la Mendig Air Base, s-a terminat cu Nurburing. Ca idee, merge careva la Rock am Ring? Editat Mai 26, 2015 de Voltaire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate