campers Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Salut Am fost sa vad o motocicleta , la care am gasit furca ( cilindrul mai mare , nu amortizorul) usor crapata (nu se simte la mana si se observa foarte greu). Cica s-ar fi intamplat asta dupa ce a dat intr-o groapa mare , care a strambat si janta . E posibil asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 (editat) de ce te complici? cauta ceva intreg si gata. AI gasit sau stiai? Daca ai gasit asta si totusi iti pui intrebari, merita sa iti iei o teapa, pentru ca asa merge piata Editat Iunie 8, 2014 de heinrich08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Nu.In cel mai rau caz se duc simeringurile si curge ulei.Doar daca a luat o gropa si a indoit furca ,poate crapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Topic tipic campers Sa nu mai zic ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Deci sa inteleg si eu... Tu vrei sa te asiguri ca motorul ala nu a fost cazut, dar o sa dormi linistit daca afli ca (prin absurd) are furca belita "doar" de la dat in groapa? Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Iunie 8, 2014 Autor Share Postat Iunie 8, 2014 clar nu va mai fi cumparat , dar eram curios daca chiar e posibil asa ceva si daca e posibil , ma gandesc ca oricine ar putea fi o 'victima' d-asta . s-ar putea da administratorul drumului in judecata , pentru asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate