b374 Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 folosesc des wikimapia la planificat trasee pe unde nu-s drumuri pe harti, in special datorita nivelului de informatie si ca ma lasa sa comut intre mai multe harti / satellite images spre deosebire de google earth si altele. teoretic are un tool de masurat distante cu care poti sa "desenezi" un traseu dar nu poti sa-l salvezi de nici un fel... in afara de sa-l dai unui amic sa vada cam care e ideea nu prea ofera. asa ca mi-am facut un convertor pe care m-am gandit ca pot sa-l foloseasca mai multi... daca folosesc wikimapia si vor sa bage rezultatul intr-un gepese. http://178.79.163.34/wikimapia2gpx/ se c&p link-ul generat de tool de masurat distantele in primul camp, un nume in al doilea si rezulta un fisier gpx bun de pus in GPS sau importat in alte chestii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Bravo pentru partajare! Foloseam, demult, wikimapia. Dar a devenit încărcat ca un bord de beamveu plin de cruciuliţe. www.ridewithgps.com l-ai încercat, pentru planificare ? Poate urmări şi străzile ( autoroute ) sau poţi trage şi linii drepte între waypoints; ambele în cadrul aceluiaşi track ( comutabil ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 (editat) Foloseam, demult, wikimapia. Dar a devenit încărcat ca un bord de beamveu plin de cruciuliţe. pe mine nu ma deranjeaza ca-i incarcata. adica imi convine. pe ce altceva mai vezi marcate chestii de genul "stejar de 400 ani", "stana cu caini rai" etc? www.ridewithgps.com l-ai încercat, pentru planificare ? Poate urmări şi străzile ( autoroute ) sau poţi trage şi linii drepte între waypoints; ambele în cadrul aceluiaşi track ( comutabil ). nu, vad ca cere cont... Editat Iunie 17, 2014 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Am incercat sa deschid gpx-ul cu google earth, l-a incarcat, dar e invizibil pe harta...Fac ceva gresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jlan Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 In google earth incearca -> Tools -> Options -> si debifeaza show terrain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 18, 2014 Autor Share Postat Iunie 18, 2014 Am incercat sa deschid gpx-ul cu google earth, l-a incarcat, dar e invizibil pe harta...Fac ceva gresit? da pe mail gepex-ul. ma uit sa vad daca-i generat aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate