Cata_yzf Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Salut! As vrea sa indrept un cadru de bord pentru o Honda cbr 600 '96 si ma gandeam ca poate imi recomandati pe cineva priceput! Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 trebuie sa mergi cu motocicleta la mester, dat cadrul de bord jos, si prin multe incercari prin probarea carenei frontale , pina se ajunge la o forma optima. ai cautat pe ebay? stiu ca pt alte moedle gasesti cadru de bord cu 50-60$, China. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata_yzf Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 Am cautat,dar as avea nevoie de el cat mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 (editat) Vine cam in 2 sapt din China. Am luat eu pentru un Suzuki GSXR750 pentru un amic, de pe ebay. Asta e scula http://www.ebay.co.uk/itm/230835081394 , pretz 55 USD. Imi imaginez ca nu poate sa fie mult mai scump la tine. Nu cred ca merita tzigania cu indreptatul, o sa te pomenesti mai mult ca sigur cu niste lufturi marfa de tot la carene. Nici la chinezarie n-o sa iasa lufturile ca la ala original, dar o sa fie cat de cat... Editat Iunie 19, 2014 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 (editat) Cadrul de bord pentru F2 & F3 e mult mai complex și nu se găsește „la chinezi”. Caută din dezmembrări, dar asigură-te că e identic cu modelul tău (cel de F2 e diferit puțin față de cel de pe F3). P.S. Nu-ți bate capul cu îndreptat & alte țigănii... Editat Iunie 19, 2014 de high_voltage_tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata_yzf Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 Am cumparat zilele trecute unul de la dezmembrari,dar si acesta este stramb(foarte putin),din cauza aceasta cautam pe cineva care se pricepe la indreptat.Nu cred ca am sanse sa gasesc unul in perfecta stare in momentul acesta in tara,am sunat la diverse persoane care se ocupa cu dezmembrari si aceste cadre se vand printre primele piese.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 e prima piesa care se crapa la impact. nasol cu modelele pt care nu exista solutii aftermarket, mi-am dat seama cind aveam motorete mai vechi si costa imens intretinerea lor.de cazut, se cade cu toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Legat de indreptarea pieselor de acest tip, mi-a facut cineva o comparatie perfecta cindva: ia un pachet de tigari gol, stringe-l in mina. Apoi fa-l sa arate ca la inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate