beware ! Postat Iunie 30, 2014 Autor Share Postat Iunie 30, 2014 (editat) Hehehe... vad ca ati avut si un chopper cu voi ( V-Rod ?). Cum s-a comportat, l-ati lasat in urma, sau a facut fatza? Harvey de 1.2cc. N-auzi (citesti) ca s-a tinut cot la cot cu noi !!! Al treilea in coloana, cand ma uitam in oglinda dupa ce ieseam din curba, acolo era )))) Adica nu incetinea pe curbe si recupera in linia dreapta, nu frate, la un momendat era al doile in coloana (eu a treia) si ma uitam la cei 2 din fata (F4 si Harley) se sincronizau atat de perfect cand incepeau sa se aplece pe curba si reveneau in acelasi timp...era un adevarat vals sa ii privesti!!! Si cum se auzea cand accelera?!? Foarte tare ! Eu chiar l-am intrebat "Tu esti racer undercover (subacoperire)?, LOL. Zii, toata viata ta te-ai dat cu sportivele si tocmai ai trecut pe chopper?" hahahah. A zis ca "niciodata pe sportive". Asa ceva...... » Post actualizat in 30 Jun 2014 08:52 *Harley Editat Iunie 30, 2014 de beware ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 (editat) Astia cu Harley e periculosi Din cate vazui eu in poze, pare un V-Rod Muscle. Editat Iunie 30, 2014 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 30, 2014 Autor Share Postat Iunie 30, 2014 Astia cu Harley e periculosi Din cate vazui eu in poze, pare un V-Rod Muscle. Oricum, Honda e Honda )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Am facut si eu traseul dar ieri, nu am putut sa vin sambata. Foarte fain, incerc si eu sa pun poze mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 30, 2014 Autor Share Postat Iunie 30, 2014 Am facut si eu traseul dar ieri, nu am putut sa vin sambata. Foarte fain, incerc si eu sa pun poze mai tarziu. Am asteptam sa imi lasi un nr de tel pe private, dar daca nu ai mai zis nimic, mi-am imaginat ca ai plecat la Bucuresti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim21 Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 (editat) Oricum, Honda e Honda )))))) dupa ce ti-a facut Virgil pe curbe ar trebui sa te gandesti serios sa dai moto pe o barca Editat Iunie 30, 2014 de iahim21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 30, 2014 Autor Share Postat Iunie 30, 2014 dupa ce ti-a facut Virgil pe curbe ar trebui sa te gandesti serios sa dai moto pe o barca Virgil nu "mi-a facut" nimic pe curbe Virgil a merg extraordinar pe curbe ! Si nu o sa dau motocicleta pe o barca, ci....gandind ca "Exista viata dupa sportive", m-am gandit ca atunci cand o veni vremea sa nu mai fie confortabila sportiva, pot trece lejer pe chopper, patrand stilul de mers Dar daca o sa-mi iau vreodata barca, SIGUR o iau cu motor HONDA! Hahaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Bueyy...ce frumosssss. Bravooo!! Vreau si eu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 30, 2014 Autor Share Postat Iunie 30, 2014 Bueyy...ce frumosssss. Bravooo!! Vreau si eu!!!! Vrei.....pozele noastre? Sau.....ce vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Cata rautate!! Nu ma asteptam la asta din partea ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 30, 2014 Autor Share Postat Iunie 30, 2014 Cata rautate!! Nu ma asteptam la asta din partea ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate